Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
docencisko:
Wiem, że twórca tego komentarza się napracował, ale po kilku rozegranych meczach stwierdzam, że ten komentarz to kompletna porażka. Drugi komentator ma głos jak by czytał z kartki mowę pogrzebową, a główny piszczy jak by przechodził mutację. Także jeżeli ktoś lubi profesjonalzim to szczerze odradzam. Sam wiem jak to jest gdy się na coś poświęci czas, a wychodzi kiepsko bo pomagałem robić spolszczenie do tej gry i ogólnie wyszło bardzo przeciętnie. Zatem pozostaje czekać aż wydadzą grę po polsku.
pentoza133:
Niedługo ruszają prace poprawkowe. Mam nadzieję, że wszystko uda się znaleźć i wyeliminować. Co do spolszczenia nazwisk, spróbuję jeszcze przed świętami wydać takiego mini patch'a.
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESam wiem jak to jest gdy się na coś poświęci czas, a wychodzi kiepsko bo pomagałem robić spolszczenie do tej gry i ogólnie wyszło bardzo przeciętnie. Zatem pozostaje czekać aż wydadzą grę po polsku.
--- Koniec cytatu ---
To nas różni. Wiemy i my i ty, ze spolszczenie było takie sobie. Komentarz jest bardzo dobry, i wcale nie popadam w samozachwyt. Nie jest idealny i jeszcze mi dużo brakuje do prawdziwego komentowania ale na to, czym dosponuję (tani sprzęt) i fatalna jakość angielskiej wersji komentarza to projekt jest jak najbardziej udany. Dziękuję za krytykę ale na pewno nie uważam, tego za porażkę. Powiem więcej, spory sukces z perspektywami na przyszłość.
Tomek_11:
Co zrobić żeby działało na francuskiej wersji ?
xboxer:
jest chyba jakiś taki program poszukaj na pes-patch.com
Nawigacja
[#] Następna strona