Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (64/91) > >>

AupaAtleti:
Pentoza- jesteś Bogiem :D

znacznie przyjemniej się gra jak ty gadasz, fajnie wypowiadasz nazwiska, a jak jest gol to muszę ściągać słuchawki bo tak wrzeszczysz :P

Mikołaj niestety nie wczuł się tak w rolę jak ty i jest taki jakby oschły ale też lepszy od Beglina :)

więc ogólnie macie u mnie chłopaki duużą flachę.

KenNyMon:
Yao. Mam pesedit'a a więc ściągnąłem wersje pod kitserver. Na początku nie działało, szukałem pomocy na forum i znalazłem. Wystarczyło zmienić dt00_e na dt00_f i tak, polski komentarz "był" teksty leciały randomowo, bez składu i ładu. Ściągnąłem wersję czystą i zaczęło śmigać. I teraz mam pytanie, jeżeli będą aktualizacje to zwykła poprawka do kitservera wystarczy?

Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEYao. Mam pesedit'a a więc ściągnąłem wersje pod kitserver. Na początku nie działało, szukałem pomocy na forum i znalazłem. Wystarczyło zmienić dt00_e na dt00_f i tak, polski komentarz "był" teksty leciały randomowo, bez składu i ładu. Ściągnąłem wersję czystą i zaczęło śmigać. I teraz mam pytanie, jeżeli będą aktualizacje to zwykła poprawka do kitservera wystarczy?

--- Koniec cytatu ---

Wystarzy ściągnąć poprawkę ;)

mati5053:
Komentarz kriss'a12 do PES'a będzie 100x lepszy! Pentoza nie ma jeszcze doświadczenia

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKomentarz kriss'a12 do PES'a będzie 100x lepszy! Pentoza nie ma jeszcze doświadczenia

--- Koniec cytatu ---
no i kogo to obchodzi ? taka jest twoja ocena. może ktoś woli młody świeży głos niż tego starego dziadka który zniesmacza grę w fifie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej