Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
Mario#17:
udostępnijcie troche torenta pod kitservera bo prawie wcale nie idzie
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@pentoza133
Jak uważasz.. Lepiej jest z Ekspertem, czy bez niego?
--- Koniec cytatu ---
Ekspert nagrał prawie 1000 nowych kwestii zobaczymy jak to wyjdzie.
Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEkspert nagrał prawie 1000 nowych kwestii zobaczymy jak to wyjdzie.
--- Koniec cytatu ---
WoW :o No to zaszalał. Może wielu z Was będzie zdziwionych, ale mnie się podoba ten cały Mikołaj. Dobrze, że są nowe kwestie. Lubię jak on gada tylko mógłby to robić bardziej żywiołowo ;)
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWoW :o No to zaszalał. Może wielu z Was będzie zdziwionych, ale mnie się podoba ten cały Mikołaj. Dobrze, że są nowe kwestie. Lubię jak on gada tylko mógłby to robić bardziej żywiołowo ;)
--- Koniec cytatu ---
Wypowiedzi eksperta są bardzo fajne w grach. Np w tym drugim komentarzu szaranowicza czasem ciekawie posłuchać, jak się włączy na przerwę to 2 minuty gada, aż szkoda włączać drugą połowę zanim skończy :D
Tutaj też by się coś takiego przydało, a oczywiście amatorską wersję bardziej cenię ;) także mam nadzieję że jego nowe kwestie będą na dobrym poziomie i jeszcze chętniej będzie się grało z Waszym komentarzem.
Mam nadzieję że zostanie także wydana wersja bez kitserwera. ja tam mogę ściągać, najlepiej z chomika bo się w party nie trzeba bawić i jest najszybciej, ale gdzie będzie tam będę ściągał - żadnych patchy nie mam, do gry online tylko nakładka na herby i nazwy a reszta po co ? a z kompem to nuda jest grać dla mnie
pentoza133:
Wrzucę czystą ale tylko na chomika - nie będę bawił się w party. Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona