Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
marcin1111151:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWrzucę czystą ale tylko na chomika - nie będę bawił się w party. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
A nie mógłbyś wrzucić na jakiś normalny np. Mediafile? Ponieważ jest darmowy i szybko się ściąga, a na chomikuj jest płatny (Możliwe że ściąga szybciej), a np. niektórzy (w tym ja) nie ma nic na koncie by doładować choćby za 2.46 >:( .
kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWrzucę czystą ale tylko na chomika - nie będę bawił się w party. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Super - mi pasuje bo wprzeciwieństwie do niektórych nie żałuję 2zł jak chcę coś mieć.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nie mógłbyś wrzucić na jakiś normalny np. Mediafile? Ponieważ jest darmowy i szybko się ściąga, a na chomikuj jest płatny (Możliwe że ściąga szybciej), a np. niektórzy (w tym ja) nie ma nic na koncie by doładować choćby za 2.46 >:( .
--- Koniec cytatu ---
W życiu niestety nie ma nic za darmo. Też nad tym ubolewam, ale taka jest prawda. 2 zł to nie majątek żeby pobrać pliczek, a drugie choćby symboliczne 2zł powinno polecieć na konto Pentozy :) i po tym tekście aż siebie na to namówiłem :)
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWersja 1.01 Data wydania 15 kwietnia 2012
Co zawiera:
Pełna aktualna kadra narodowa na Euro 2012* - około 30 nazwisk piłkarzy.
* - oczywiście w w granicach rozsądku ;-)
Lista nowych zawodników: Sobiech, Smolarek, Jodłowiec, Rzeźniczak, Wawrzyniak, Polański, Sobolewski, Wolski, Błaszczykowski, Wojtkowiak, Lewandowski, Tytoń, Matuszczyk, Głowacki, Wojtkowiak, Peszko, Boenisch, Mierzejewski, Małecki, Komorowski, Rybus, Paweł Brożek (Piotr Brożek), Majewski, Żewłakow, Grosicki, Wasilewski, Fabiański
pentoza peszki już nie musisz robić recydywista nie będzie grał już dla polski
moim zdaniem bardzo dobrze
cytat:Selekcjoner reprezentacji Polski, Franciszek Smuda pozostaje nieugięty - dla recydywisty Peszki nie ma powrotu do kadry.
--- Koniec cytatu ---
pentoza133:
Za ściągnięcie pliku z chomika dostanę przynajmniej punkty za które kupić mogę transfer. Za pracę nad komentarzem dostałem zaledwie 20 zł. Upload na darmowy serwer się zwyczajnie nie opłaca. Wystarczy tej charytatywnosci.
Artur 7:
to musisz zdecydowac: satysfakcja z tego ze ktos pobiera i gra na Twoim komentarzu czy kasa a z ta drugą bd raczej problem.. My za siedzenie przy tlumaczeniu nie dostalismy zlotowki a slyszymy tylko jeki i steki bo ktorys z tlumaczy bawil sie w bezposredni translator :(
Nawigacja
[#] Następna strona