Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (78/91) > >>

sgt.ryan:
Witam, czy jest możliwość dodania do UEFA Euro 2012 patch Twój komentarz? Mógłby ktoś wytłumaczyć dlaczego nie mam w ogóle komentarza w pes na pesedit jak i w uefa euro 2012 patch. W obydwu mam po prostu ciszę.

mckriss89:
Witam !

Na początku chcę podziękować za wkład włożony w pracę nad komentarzem - fajnie się gra towarzysko z kumplami :)

Po pobraniu update'a i w trakcie ręcznej aktualizacji nazwisk Polaków zauważyłem, że wielu piłkarzy ma swoje odpowiedniki wymawiane przez komentatora, ale nie są przypisane do tych osób (np. Ljuboja). Dodam, że gram na T-mobile'u. Pobawiłem się więc edycją i teraz jeszcze bardziej przyjemnie się gra :)

Dlatego też polecam pobawić się edycją :)

pozdrawiam !

P.S. Mam jeszcze prośbę/sugestię do twórcy: Czy mógłbyś Pentoza do następnego udate'a dodać parę kwestii przedmeczowych poświęconych naszej rodzimej ekstraklasie (np. "Witamy Państwa i zapraszamy na mecz kolejki T-Mobile Ekstraklasy", etc.) ? Byłbym bardzo rad (możliwe, że nie tylko ja:)), podniosło by to realizm spotkań.

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, czy jest możliwość dodania do UEFA Euro 2012 patch Twój komentarz? Mógłby ktoś wytłumaczyć dlaczego nie mam w ogóle komentarza w pes na pesedit jak i w uefa euro 2012 patch. W obydwu mam po prostu ciszę.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli ktoś chciałby zająć się konwersją do FIFY mogę udostępnić wszystkie pliki w mp3. To żaden problem. (Trochę ważą)

sgt.ryan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli ktoś chciałby zająć się konwersją do FIFY mogę udostępnić wszystkie pliki w mp3. To żaden problem. (Trochę ważą)

--- Koniec cytatu ---

źle mnie zrozumiałeś. patch jest z tego forum o nazwie UEFA EURO 2012  i czy można wgrać tutaj twój komentarz bo próbuję i nic.

ps. zrobiłem re-install pesa i nadal nie mam ŻADNEGO komentarza, a w opcjach jest tylko FRANCUSKI oraz NIEMIECKI i żaden nic nie mówi, pomóżcie mi. :]

TureckiRumun:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam !

Na początku chcę podziękować za wkład włożony w pracę nad komentarzem - fajnie się gra towarzysko z kumplami :)

Po pobraniu update'a i w trakcie ręcznej aktualizacji nazwisk Polaków zauważyłem, że wielu piłkarzy ma swoje odpowiedniki wymawiane przez komentatora, ale nie są przypisane do tych osób (np. Ljuboja). Dodam, że gram na T-mobile'u. Pobawiłem się więc edycją i teraz jeszcze bardziej przyjemnie się gra :)

Dlatego też polecam pobawić się edycją :)

pozdrawiam !

P.S. Mam jeszcze prośbę/sugestię do twórcy: Czy mógłbyś Pentoza do następnego udate'a dodać parę kwestii przedmeczowych poświęconych naszej rodzimej ekstraklasie (np. "Witamy Państwa i zapraszamy na mecz kolejki T-Mobile Ekstraklasy", etc.) ? Byłbym bardzo rad (możliwe, że nie tylko ja:)), podniosło by to realizm spotkań.

--- Koniec cytatu ---

A mógł byś dodać mniej więcej listę zawodników, bo też by to pomogło pentozie, by wiedział dla których zawodników nie robić (oczywiście jeżeli robisz pod T-M moda :D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej