Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (79/91) > >>

mckriss89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mógł byś dodać mniej więcej listę zawodników, bo też by to pomogło pentozie, by wiedział dla których zawodników nie robić (oczywiście jeżeli robisz pod T-M moda :D)

--- Koniec cytatu ---

W wolnej chwili siądę i pospisuję :)

pentoza133:
Jeżeli wydam wersje na T Mobile to na pewno zmienię kilka kwestii na bardziej "rodzime". Póki co nie mam żadnej informacji od twórców tego patcha czy chcą nawiązać współpracę. (Pisałem do nich na gg)

henio22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli wydam wersje na T Mobile to na pewno zmienię kilka kwestii na bardziej "rodzime". Póki co nie mam żadnej informacji od twórców tego patcha czy chcą nawiązać współpracę. (Pisałem do nich na gg)

--- Koniec cytatu ---

chcą nawiązać współpracę, ale patch jeszcze nie wyszedł, więc trzeba czekać.

Przy okazji błąd. W Manchesterze City czytasz Barrry zamiast porostu Bary. To dziwnie brzmi :D

TureckiRumun:
Jeżeli nie masz listy drużyn.. chodzi mi o to że gram np lechią a mówisz herenveen to mów to skombinuję taką listę ;D
A jest chęć współpracy, zapewniam :D

mckriss89:
Sprawdziłem tylko na Legii i Wiśle:

--- Cytuj ---Legia: Ljuboja, Hubnik, Ohayon, Radović (jako odpowiednik zaznaczyłem "Rado")
Wisła: Chavez, Biton (jako odpowiednik zaznaczyłem "Dudu"), Jovanovic, Kirm, Nunez, 
--- Koniec cytatu ---
Na razie tylko tyle. Myślę, że więcej będzie można tego znaleźć ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli wydam wersje na T Mobile to na pewno zmienię kilka kwestii na bardziej "rodzime". Póki co nie mam żadnej informacji od twórców tego patcha czy chcą nawiązać współpracę. (Pisałem do nich na gg)

--- Koniec cytatu ---
Dzięki za szybki feedback :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeżeli nie masz listy drużyn.. chodzi mi o to że gram np lechią a mówisz herenveen to mów to skombinuję taką listę ;D
A jest chęć współpracy, zapewniam :D

--- Koniec cytatu ---
To w każdym programie edycyjnym do PES'a można łatwo sprawdzić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej