Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (87/91) > >>

Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwrzuciłbym na chomika, ale nie ma to sensu większego.
ściągnij z tych linków. Wszystko ściągnąłem w nie więcej jak 5 minut :) także chomik niepotrzebny :)

--- Koniec cytatu ---
Ok pobrałem z tego co jest troche to zeszło bo mi szło z limitem więc nie wiem jak ty to tak szybko pobrałeś.

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk pobrałem z tego co jest troche to zeszło bo mi szło z limitem więc nie wiem jak ty to tak szybko pobrałeś.

--- Koniec cytatu ---

najszybciej szło z gamefront. każdy plik w 10 sekund. włączone miałem tez na innych kilka plików wybranych z uploudmirrors (2,3,4), ale wolno szły, także włączam gamefront dalsze pliki a tam nie miałem żadnego czekania, ani żadnych innych ograniczeń, także ściągnąłbym może jeszcze szybciej, ale nie wiedziałem że wszystko można włączyć z tego jednego. Dopiero jak ogarnałem to te 2,3,4 także ściągnąłem z gamefront i poszły w kilka sekund. Zaznaczam że nie mam żadnych kont premium, dlatego też się dziwiłem że tak ładnie szybko poszło bez przeszkód.

Matrix29:
Brawa Pentoza wielkie brawa komentarz na prawde solidnie poprawiony

Fabek9:
W filmiku trochę zepsułeś kwestię od 3:26 do 3:44 i kwestia od 4:11 po golu Mikołaj krzyczy jeeeeeeeest to jest za cicho i bez życia.. To tylko po filmiku, jeszcze nie testowałem w grze, a tak reszta to dobrze.

przem1412:
bardzo dobry komentarz. początkowy mnie trochę śmieszył głos Dawida , ale później już bomba. Lepsze emocje niż Szpaku. Tylko szkoda , że Mikołaj bardzo mało się udziela :D
dziękki za wstawkę!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej