Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
Palacio:
Według mnie komentarz jest na mocnym dobrym poziomie. Jedynie do wersji 2013 poprawiłbym jeszcze trochę eksperta a dokładnie emocje. Nie wiem jak wam ale ja jak czasami słysze Mikołaja Baranka to widze go na statku w czasie sztormu.
pentoza133:
Pracujemy nad moja barwą (mniej krzykliwości), nad błędami, które jeszcze tam gdzieś się kręcą no i nad Mikołajem, który na pewno trochę uspokoi siłę głosu w wersji pod 2013 ;-) Obiecujemy!
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPracujemy nad moja barwą (mniej krzykliwości), nad błędami, które jeszcze tam gdzieś się kręcą no i nad Mikołajem, który na pewno trochę uspokoi siłę głosu w wersji pod 2013 ;-) Obiecujemy!
--- Koniec cytatu ---
Super. Będzie cudownie pograć sobie na waszym komentarzu ponownie przy Pes 13 ;)
AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPracujemy nad moja barwą (mniej krzykliwości), nad błędami, które jeszcze tam gdzieś się kręcą no i nad Mikołajem, który na pewno trochę uspokoi siłę głosu w wersji pod 2013 ;-) Obiecujemy!
--- Koniec cytatu ---
Dawid to już po profesjonalnym komentowaniu więc teraz tylko coraz lepiej :)
a komentarz w grze słucha się bardzo dobrze. czekamy na wersję do 13
przemus_54:
Witam mam problem sciaglem wersje pod kit server i komentarz dziala ale aby na poczatku meczu chwile i jak jest gol a tak to w czasie meczu niema komentarza dlaczego ???
Nawigacja
[#] Następna strona