Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.
Fiedziu:
Zauważyłem błąd. Posiadam dwie wersje pod kitserver i czysta. Gram sobie arsenalem, biegne ludkiem prawą stroną, wrzutka do van persiego i w momencie strzału krzyczysz van..... i sie urywa.
pentoza133:
Strzeliłeś bramkę? Jeśli tak, to, dlatego się urywa.
Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStrzeliłeś bramkę? Jeśli tak, to, dlatego się urywa.
--- Koniec cytatu ---
Tak, tylko mi sie wydaje ze powinienes dokonczyc: "van persieeee i golll" cos podobnego. A nie van.... cisza i potem dopiero komentarz na temat bramki
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, tylko mi sie wydaje ze powinienes dokonczyc: "van persieeee i golll" cos podobnego. A nie van.... cisza i potem dopiero komentarz na temat bramki
--- Koniec cytatu ---
Pewnym rzeczy nie przeskoczysz. Skoro piłkę dostaje van persi i od razu strzela, to w momencie kiedy ta przekroczy linie bramkowa na pewno urwie sie poprzednia kwestia. Nie da sie z tym nic zrobic. To juz jest wina Konami.
krzyszto.f:
1. Nie wymawia się "Downing" tylko "Dałning"
2. Nie "Andrew Carroll" tylko "Andy Carroll"
3. Często jest tak, że komentator mówi "A /i teraz" i nic więcej., jakby chciał coś powiedzieć, jakąś kwestie ,ale jej nie wypowiada. Ale po chwili mówi zaraz inna kwestię. i często to śmiesznie brzmi :) W trakcie gry, jak na przykład odbiorę piłkę czy tam dośrodkuję. Tak mam obie wersje komentarza.
4. Ten drugi komentator zbyt sztucznie gada. Aż się go przestraszyłem jak coś powiedział :) Może był zestresowany jak nagrywał albo coś ;)
5. Pentoza, komentator może tylko wymawiać jedno nazwisko? Np. tylko "Suarez" czy może też naprzemiennie "Suarez" i "Luis Suarez" ?
a jeszcze jedno
6. Wygrywam 4:0 ciągle atakuję, a koleś od analiz mówi o obronie przeciwnika, że "Nic im nie brakuje, obrona gra na wysokim poziomie". Gdyby tak było nie stracili by 4 bramek :)
Nawigacja
[#] Następna strona