Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.

<< < (13/31) > >>

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Nie wymawia się "Downing" tylko  "Dałning"
2. Nie "Andrew Carroll" tylko "Andy Carroll"
3. Często jest tak, że komentator mówi "A /i  teraz" i nic więcej., jakby chciał coś powiedzieć, jakąś kwestie ,ale jej nie wypowiada. Ale po chwili mówi zaraz inna kwestię. i często to śmiesznie brzmi :) W trakcie gry, jak na przykład odbiorę piłkę czy tam dośrodkuję. Tak mam obie wersje komentarza.
4. Ten drugi komentator zbyt sztucznie gada. Aż się go przestraszyłem jak coś powiedział :) Może był zestresowany jak nagrywał albo coś ;)
5. Pentoza, komentator może tylko wymawiać jedno nazwisko? Np. tylko "Suarez" czy może też naprzemiennie "Suarez" i "Luis Suarez" ?

a jeszcze jedno
6. Wygrywam 4:0 ciągle atakuję, a koleś od analiz mówi o obronie przeciwnika, że "Nic im nie brakuje, obrona gra na wysokim poziomie". Gdyby tak było nie stracili by 4 bramek :)

--- Koniec cytatu ---

Przyjrzę się temu. downing na pewno jest źle, wiem.

siwus1994:
szkoda ze nie wypowiadasz Daniego Alvesa  Dani Alvis jak ten co w necie komentuje starszy pan ;D

pentoza133:
Dani Alvis mówi Pan Rabij ze Sportklubu, znam go osobiście, gdyż komentowałem mecz właśnie w tej stacji i uwierz mi nie jest stary ;-) Stawiam 35-45 lat.

longfly:
tu chyba nie chodzi o kwestie wymowy jak sie slucha komentatora wiadomo kazdy jakos wymawia obcojezyczne nazwiska:)

tu chodzi tylko by jak szpakowski nie wymawiac w jednym meczu jednego zawodnika na 5 sposobow:D  ale w grze to sie nie zdarza;p

Ja raz zauwazylem kwestie ze strzelili bramke w 60 ktorejs minucie a komentarz opisywal ze to koniec meczu nie pamietam dokladnego zdania.

siwus1994:
Pentoza co w czym trzeba Ci pomóc abyś zrobił komentarz pod patch t mobile ekstraklasa mod  ? ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej