Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.
krzyszto.f:
Pentoza znalazłem jeszcze jeden błąd. w sumie dwa
Sfaulowałem gościa w polu karnym, dostał żółty kartonik, a komentarz brzmi mniej więcej: " Tak był to faul w polu karnym to będzie jego druga żółta kartka, zawodnik musi opuścić boisko" - czy tam jakoś tak. A w rzeczywistości to była pierwsza jego kartka.
Ze 25 metrów do mojej własnej bramki. Końcówka spotkania, utrzymuje się przy piłce na własnej połowie. Piłkę ma prawy obrońca, wycofuję ją do bramkarza, ten podaje do lewego obrońcy a tu słyszę "Ach!! Jaka to była ważna interwencja! " a emocje takie jakby bramkarz obronił powiedzmy rzut wolny w doliczonym czasie gry...:D . Przecież on tylko podawał i to do swojego zawodnika :D
Jak coś znajde to bede jeszcze pisac w tym temacie :P :P :P :P :P
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPentoza znalazłem jeszcze jeden błąd. w sumie dwa
Sfaulowałem gościa w polu karnym, dostał żółty kartonik, a komentarz brzmi mniej więcej: " Tak był to faul w polu karnym to będzie jego druga żółta kartka, zawodnik musi opuścić boisko" - czy tam jakoś tak. A w rzeczywistości to była pierwsza jego kartka.
Ze 25 metrów do mojej własnej bramki. Końcówka spotkania, utrzymuje się przy piłce na własnej połowie. Piłkę ma prawy obrońca, wycofuję ją do bramkarza, ten podaje do lewego obrońcy a tu słyszę "Ach!! Jaka to była ważna interwencja! " a emocje takie jakby bramkarz obronił powiedzmy rzut wolny w doliczonym czasie gry...:D . Przecież on tylko podawał i to do swojego zawodnika :D
Jak coś znajde to bede jeszcze pisac w tym temacie :P :P :P :P :P
--- Koniec cytatu ---
No i zdarza się dosyć często "Piłka w rękach bramkarza", a ja po przejęciu piłki bramkarzem po strzale przeciwnika od razu wykopuje do przodu ;)
siwus1994:
Kumpel znalazł 2 błędy
1. Mecz Barcelona - Arsenal a Ty coś opowiadasz coś o Benfice Lizbona.
2. Wynik jest 2:0 a Ty mówisz że jest 1:0 :)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKumpel znalazł 2 błędy
1. Mecz Barcelona - Arsenal a Ty coś opowiadasz coś o Benfice Lizbona.
--- Koniec cytatu ---
No i?
pentoza133:
Proszę pisać na ilu wersjach gracie. Rozegrałem ponad 100 spotkań na komentarzu nie mam takich anomalii.
Nawigacja
[#] Następna strona