myśle że gra bez asyst czy z asystami to kto co lubi bo np ja gram na pass suport 2 a reszta off ale i tak ciężko mi jest bo gram na klawiaturze 
Paczi wreszcie sie przyznales ze jestes cienki na klawie

. Mowiłem ci zmien na PADA wylacz pass support i jedziem. TO jest liga FAIR PLAY, a nie wygrac za kazda cenę, pomysl, ma byc dobra zabawa. Haker ci dobrze radzi, wiesz o tym

. Ty ciagle biegasz z tym CapsLockiem

.
Jezeli gramy slabszymi zespołami to da sie wychwycic, czy ktos ma 0 czy 2 kreski, ale to tylko bedzie swiadczyc o nim, ze nie gra fair i jest cwaniaczkiem. Dalej w regulaminie mozemy dodac taki punkt:
- Nie właczamy Pauzy w trakcie meczu - wtedy bedzie pewnosci ze zawodnik nie zmieni pass support w czasie meczu jak np bedzie przegrywal. WIem zaraz beda komenty typu, ale jak to przegrywam, chcę zmienic taktyke itd.
Wyjasniam, taktyke ustawiasz w gameplanie, masz ich 4. W czasie meczu mozesz zmieniac taktyki bez wychodzenie do PAUZY, tak samo z przesuwaniem druzyny do rpzodu czy do tyłu, to tez robisz dynamicznie w czasie meczu. KAzdy bedzie mial takie same szanse wtedy. Zamiana zawodnika robimy tylko w czasie normalnej przerwy po 1 połowie, jesli chcemy oczywiscie.
W czasie przerwie meczu tej opcji nie da sie zmienic, bo nie ma jej w menu, tylko i wylacznie jak wciskamy PAUZE w trakcje rozgrywki.
Mam pytanie z innej beczki, co chodzi o wplate, bo w systemie nie ma mozliwosci wplaty przez system PAYPAL, ja mieszkam w Czechach, czy moze ktos za mnie wplacic te 35 zł, osoba ktora by wpłacała musi miec konto PAyPAl, a ja tej osobie wysle tą kwote na PayPala.
Z góry dzieki i czekam na PW od dobrego kolegi

Pozdro.