Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Pilnie poszukiwany moderator ligi PS3
Patis:
Witam.
Z chęcią poprowadzę ligę PS3. W ostatnich czasach czasu miałem może troszeczkę mniej, ale obecnie wszystko uregulowane mam więc z chęcią wspomogę forum. Oczywiście na konsoli PS3 posiadam oraz aktywnie gram w PES'a. Konto zarejestrowane tutaj mam dość krótko lecz od jakiegoś czasu wchodziłem tutaj tzn jako ,, gość '' ale nie dawno założyłem konto.
Zgłaszam swoją chęć pomocy.
Pozdrawiam.
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Z chęcią poprowadzę ligę PS3. W ostatnich czasach czasu miałem może troszeczkę mniej, ale obecnie wszystko uregulowane mam więc z chęcią wspomogę forum. Oczywiście na konsoli PS3 posiadam oraz aktywnie gram w PES'a. Konto zarejestrowane tutaj mam dość krótko lecz od jakiegoś czasu wchodziłem tutaj tzn jako ,, gość '' ale nie dawno założyłem konto.
Zgłaszam swoją chęć pomocy.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Ok. to po dlugim weekendzie zaczniemy dzialac. Jako pierwsze zadanie musisz zoorganizowac przycisk wyboru ligi ps3 i zrobie wtedy obsluge ligi ps3. Druzyny i dlc sa takie na ps3 jak na pc ? tzn. koszyki druzyn zostaja takie same ?
mateusz9966:
Proponuje poprawić błędy w 1 poście.. wstyd..
Patis:
Najlepiej podaj mi swój komunikator GG na prywatnej wiadomości wtedy dogadamy się w czym mam pomóc.
msciciel:
3383949, ale latwiej mnjie przez fb zlapac.
Nawigacja