Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pilnie poszukiwany moderator ligi PS3

<< < (2/3) > >>

KaZeteL:
Witam wszystkich, z chęcią bym się tym zajął, ale dopiero od września będę miał czas, także jeśli do tego czasu nic nie powstanie a pomysł nie umrze spróbujemy coś rozkręcić. Pozdrawiam!

LionelPL:
widze że poszukujecie moda od działu konsol. ja bym mógł się tym zająć. Gram tylko na konsoli(na Pc praktycznie nie gram),ale w mojej dużej biblioteczce gier(koło 30 gier na ps3) nie ma gry z serii PES(choć byl 09 ale sprzedalem). Mam zamiar w najbliższym czasie kupić pesa(12 lub 13). I jakbym byl tym modem to czym miałbym się zajmować. Pozdrawiam

Ps

Czy na tym forum jest możliwość zmiany biciu z moje dotychczas na LionelPL lub Lionel_PL ponieważ taki nick mam na Playstation Network i na innych forach ;)

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wszystkich, z chęcią bym się tym zajął, ale dopiero od września będę miał czas, także jeśli do tego czasu nic nie powstanie a pomysł nie umrze spróbujemy coś rozkręcić. Pozdrawiam!

--- Koniec cytatu ---

Od wrzesnia to chyba juz bedzie trzeba czekac na pes2013.

msciciel:
moderator forum czy opiekun ligi ?

mateusz9966:
maciek_pl skoro już piastujesz jakieś stanowisko to przynajmniej pisz poprawnie.. 2 błędy w tak krótkim poście.. a najlepiej poznaj  zasady ortografii od podstaw. Pisałem o tym wcześniej ale post został natychmiastowo usunięty.. lub przeniesiony.. nie wiem dopiero teraz przez przypadek na niego wpadłem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej