Nie no, nie mogę.. Gram karierę Napoli, ale nie tylko, ogólnie mecze na Top Playerze i to przesada.. Wszystko jest na niekorzyść gracza.. Jest dośrodkowanie nie groźne, obrońca mój wyskakuje już niby spokojnie wybija piłkę, a tu łeb jakiegoś gościa z drużyny rywala przenika przez klatę obrońcy - brama. Rozumiem, może to być bug, ale mi jak ja wykonuje rożne to takie coś mi się nie przydarza, a im dosyć często. Druga sprawa.. Ogóry to dryblerzy roku, mijają u mnie każdego na wolnym chodzie ruchami w bok, jak ja to próbuje zrobić dużo lepszym zawodnikiem, to jest to nie możliwe, wszystko odbiorą. Kolejna rzecz.. Podania za obronę.. Każde ich podanie za obrońców jest perfekcyjnie, ja naciskam Q + D podanie nie jest mocne, ale jednak za mocne.. Piłka ląduję obok bramki, bo zawodnik nie ma szans jej dogonić. I kolejna rzecz. Strzał, który oddaje komputer prawie zawsze wpada do bramki, jak ja oddaje podobny strzał, do strzału komputera, bramkarz łapie piłkę, jakby przyjmował podanie
Ehh.. I ostatnia sprawa.. Jakoś dziwnie podnoszony poziom gry.. Gram niby na Top Playerze. Na początku było dosyć łatwo w towarzyskich, ale z czasem jest kurna nieprawdopodobnie ciężko.. To samo teraz w trybie karier, na początku 5-1 z Interem, 3-1 z Milanem, 4-2 z Romą (to były trzy pierwsze mecze w lidze), a teraz jest 5x ciężej.. Co to jest? Ja chyba już poziom ustawiałem.. Jakiś większy poziom z dupy wzięty automatycznie zmieniany? Nawet idzie to rozpoznać po tym, że Cavani spokojnie wchodził w obronę mając miejsce do strzału. Teraz jest to nie możliwe. Nie wiem, czy mi się wydaję, ale Messi ma taką samą formę, co jakiś gościu z Racingu, więcej szybkości i przyśpieszenia, ale jednak jest wolniejszy
magia del futbol. Może te długie podania źle robię? Wątpię, bo czytałem o tym.. Strzały są złe? Takie same, jak komputer, warto jeszcze dodać, że mam dużo lepszego bramkarza, od przeciwnika
PS odbieranie piłki to porażka.. Możesz trzymać x non stop, a i tak tak odebranie jest niesamowicie ciężkie (chociaż przeciwnik to robi na lajcie).