Dzięki wszystkim za rady, ale nerwy mi, co do tego patcha, albo gry puściły. Istna porażka. Nie wiem, w jakim stopniu i z której strony ten patch urealnia rozgrywkę. Może mi ktoś to powiedzieć? Bo nie wydaje mi się realne, żeby zawodnicy AS Nancy przeprowadzały akcję pozycyjne, które rozwalają system. To samo z wykończeniem.. -.- Ibrahimović i Gameiro po 6 okazji na mecz. Mimo, iż Szwed prowadzi z 9 golami, w klasyfikacji ogólnej (tej z wszystkich lig), to jest to marna nagroda pocieszenia, ponieważ jakby wykorzystywał chociaż połowę swoich sytuacji, po 7 kolejkach miałby spokojnie 22/24 trafienia. Hmm.. Albo te parady bramkarskie ogórów ;o Elena i reszta słabych golkiperów wyjmują piłki, które są nie możliwe do wyjęcia tak samo, jakby Pudzian miałby podnieść czołg. Nie wspomnę już.. Sorry, wspominałem o przepięknych akcjach Nancy, Nice itd. Nie wiem, co mogę w swojej grze poprawić. Czasami wygrywam z najlepszymi, a w następnym meczu z niemal identycznymi formami po prostu zawodnicy grają tak, jak z niebieskimi. Kpina, istna kpina.