Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 v.6

<< < (87/97) > >>

Positive:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPoćwicz nad grą, ja również gram na najwyższym poziomie a czasami i tak jest zbyt łatwo.

--- Koniec cytatu ---
No właśnie też myślałem, że jestem za słaby, ale nawet jak wysuwam piłkę, to on do niej nie biegnie, tylko sobie truchtem pyka.. Noż kur.. Cavani nie trafia na pustą bramkę z 3 metrów, kiedy to Amauri ładuje, aż miło patrzeć. Moje podania są okej, ale odbiorca podania po prostu, do tej piłki nie dobiega, nawet, jak trzymam strzałkę w kierunku futbolówki to i tak tak mu śpieszno nie jest.. A co do podań, to w ogóle nie da się ich źle wykonywać, ale po prostu już na początku są zje*ane.. Mijanie przeciwników biegnąc truchtem też raczej nie trzeba ćwiczyć, bo to tylko strzałkami w bok, a komputer i tak tak to wybije.. Do tego komputer perfekcyjnie odbiera piłki, a mój zawodnik nie..

REJESTRACJA lub LOGOWANIEX oraz A razem wciśnięte i łatwiej o odebrać.

--- Koniec cytatu ---
Oo dzięki, liczyłem właśnie na jakąś radę. Tylko jeszcze jedno. X to u Cb podanie, a A to strzał? Bo ja mam ustawione tak, jak we wszystkich wersjach Pes'a.

Katalonbar:
Twoi piłkarze Napoli po kilku kolejkach są ewidętnie przemęczeni, więc dlatego nie wygrywasz. Po prostu daj pograć zawodnikom z ławki. Aha i moja rada co do kariery; graj dwoma napastnikami bo w pesie 6 to się sprawdza. Dzięki grze z dwoma napadziorami udało mi się już w pierwszym sezonie zdobyć mistrzostwo Anglii Tottenhamem! (Adebayor - 13 goli, Defoe - 11 goli).

D17:
Tak X to krótkie podanie , A strzał. Katalonbar jak ich ustawiasz? Chodzi mi o napastników.

OnoMatoPeja:
Ciekawy patch, może skuszę się na ten produkt i pogram w szósteczkę. I te niezapominane akcje na poziomie :)

pawlodar_10:
Ciekawy, ciekawy, ale bardziej polecam Shollym Patch. No chyba, że chcesz Ekstraklase.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej