Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
Katalonbar:
@ Daav One
Napastników ustawiam w równej linii, tyle że w praktyce Defoe bardziej cofa się o piłkę niż Adebayor.
Positive:
@Katalonbar - dzięki za radę z tymi dwoma napadziorami. Podejrzewam, że ładny duet zrobię. Chicharito w ogólnej 28 bramek (najwięcej), Cavani w ogólnej 22. A znacie może jakieś ciekawe zagrania? Np. jak wbić piłkę w pole karne po ziemi? Jak zagrywać piłki na obrońcami? (raz mi się udało, ale przez przypadek, na szczęście Hamsik zdobył bramkę).
EDIT: Jest jakiś sposób na skuteczną grę w powietrzu, żeby te spece po 1.60 m dawały choć malutką szansę Cavaniemu, Falcao, Puyolowi itd.? I jeszcze jedno. Jak wykonywać tu podania prostopadłe, przepychać się, czy coś w tym stylu, bo podanie prostopadłe to ,,w'', ale mi to na podanie prostopadłe raczej nie wygląda (piłka leci za lekko i w ogóle przejmuje ją obrońca), a co do rozpychania, to jak oglądam mecz cpu vs cpu to Cavani się przepycha z obrońcą, jak walczy o piłkę prostopadłą sam na sam, a jak ja gram, to zawsze jest drugi, a jak już jakimś cudem będzie biegł na bramkę z piłką, to od razu obrońca mu to wyperswaduje z głowy.
D17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA znacie może jakieś ciekawe zagrania? Np. jak wbić piłkę w pole karne po ziemi?
--- Koniec cytatu ---
3 razy D szybko. Ostre dośrodkowanie. Często obrońcy przeciwnika mają z takim zagraniem problem. Sporo pada też goli samobójczych.
Link usunięty - punkt 24 regulaminu /pawlodar
Positive:
@Daav One, dzięki za ten temat, sporo się dowiedziałem.
Wiecie może, jak zmieniać balans ataku i obrony na klawce? I strategie? I jeszcze prosiłbym o wytłumaczenie 10 pkt ,,Część ataku, zwody'', bo muszę się dowiedzieć, jak to robić na klawce. Z góry dzięki.
BTW Irytuje mnie i irytować mnie będzie to, że Vucinić, Bendtner i te ogóry potrafią zjechać całe boisko zwodami w bok.
AdisonX:
Kitserver: party 1,5,6 nie działają :(
Nawigacja
[#] Następna strona