Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES 6.5 v.6
Maciek.pl:
Poszukaj na chomikuj, ja właśnie tam pobierałem patcha.
Positive:
Poddaje się ;) Dosyć mam wygrywania z Milanem 2-0, aby w następnym meczu po połowie liczyć na odrobienie fartem dwóch bramek z Novarą :) Po podaniu, adresat do piłki nie wychodzi.. Czeka, kiedy piłka przyturla się do niego. W tym czasie obrońcy ją wybijają. Podania nad obroną - żadne nie wychodzi, jednak tacy wirtuozi football'u, jak Bartolacci, Marianini, czy Ekdal, których podania nie przekraczają 78, potrafią zagrać perfekcyjną piłkę, pod kryciem nawet 3 zawodników <3 Aaa.. Zapomniałbym.. Odbiór to porażka. Na pewno lepiej jest, jeżeli trzymasz A i dzięki za ta radę Daav One, bo jest naprawdę dużo, dużo lepiej, ale botom udaje się odbierać piłkę prawie zawsze. Cavani jest szmacony.. Po prostu nie jest w stanie wyjść do piłki prostopadłej, bo tego nie można nazwać piłką prostopadłą, a jak już wyjdzie, to idzie do niej, albo po prostu przyjmuje odwraca się i zatrzymuję (nie z mojej winy) -.-.. Dopiero rusza, ale wtedy już piłka będzie pod naszym polem karnym. Czy moglibyście mi nagrać jakiś filmik, jak wy gracie? Bo to jest komiczne, co się dzieje w tym Pesie..
D17:
Ja zaczynałem od Pesa 6 i wolę w niego grać niż 12 czy 13. Przyzwyczajony już jestem. Wieczorem coś nagram i wrzuce
Positive:
@Daav One - ja też lubię grać w tą wersje Pesa, ale bez przesady.. Trochę realności.. Ok, czekam do wieczora.
D17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk, czekam do wieczora.
--- Koniec cytatu ---
Poziom normalny. Zwykła kopanina, jak coś to pytaj.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona