Umyśliłem sobie, że stworze drużynę składającą się z zawodników z naszego forum, ponieważ z tym pomysłem wyprzedzili mnie Nevermind oraz VipeR150, lecz oni nie prowadzą swoich karier, a ja chciałbym widzieć taką karierę na forum. Zapisy są następujące : dla zawodników jest wolnych 24 miejsc, ja jestem trenerem, na razie piszemy tylko, że się zgłaszamy,
nic więcej !. Wszystko inne będzie ustalane myślę, że gdzieś koło weekendu tj. piątek ewentualnie sobota w tym wygląd zawodników, pozycje itp. Uwaga ! Jest jeszcze kwestia loga i kitsów. Użytkownicy, którzy będą zainteresowani zrobieniem tych prac niech zgłoszą się do mnie na priv, tam wszystko wyjaśnię, takowi użytkownicy jeżeli nawet będą chcieli zgłosić się do drużyny, a nie będzie już miejsc to zostaną włączeni do drużyny kosztem ostatnich, którzy się zapisali, za wykonanie tych prac będzie również wyróżnienie, że jeżeli zgłoszą się oni do drużyny będą oni mieli pierwszeństwo w wyborze np. numerów, pozycji itp. oraz jeżeli ktoś z nich wyrazi chęć może zostać on kapitanem. Mam nadzieję, że wszystko jasne, na zapisy czekam max. do piątku, jeżeli do tego czasu nie uzbieram odpowiedniej liczby zawodników, daty związane z utworzeniem drużyny przesuną się, także proszę się zapisywać
NIE BĘDĘ PROWADZIŁ KARIERY TYLKO PRZEZ CHWILĘ, CHCĘ DŁUŻEJ ZABAWIĆ