Ten remis, w przeciwieństwie do wcześniejszych, możesz uznać za zwycięstwo. Urwaliście punkty Mistrzom Niemiec
Co byście zrobili bez tego Raula? Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Fajnie, że robisz sporo zmian w składzie.
W LE grupa wbrew pozorom niezwykle trudna. Palermo - wiadomo, trzeba pokryć Miccoliego i Hernandeza, a zwycięstwo jest Wasze. Z Celticem powinno być ciężej, ale też jesteście faworytem. Chciałbym Cię jednak przestrzec przed Nacionalem Madera. Ostatnio bardzo wciągnąłem się w Master League, gram AS Romą (klub o bardzo podobnym potencjale kadrowym, jak Twoje Schalke) i w pierwszym sezonie w Lidze Europy wpadłem w grupie właśnie na ten niepozorny klubik z Portugalii. Pomyślałem, że będą w grupie outseiderem i nie ma co się martwić. Tymczasem oni wygrali grupę, a ja u siebie przegrałem 0:2! Wyprzedziło mnie także Twente Enschede i zająłem dopiero trzecie miejsce... Nacional nie ma jakichś gwiazd, ale grają bardzo denerwująco i mają niezwykle silną obronę. Także uważaj i powodzenia