Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Nowy patch!
emilio_pl:
hehe w sierpniu to b?dzie co najwy?ej beta :P najnowszej cz??ci :)
niestety jeszcze poczekamy troszk? :D
Deimian7:
przecie? ju? by?a propozycja gry na uaktualnionych sk?adach ale zosta?a odrzucona ze wzgl?du na co niektórych graczy naszej ligi, mianowicie graja oni na esl gdzie gra si? na podstawowym pesie:) (tam nawet nie mozna mie? orginalnych nazw dru?yn a o aktualizacji sk?adów zapomnijcie). Osobi?cie nie gram na esl :P i jestem za aktualizacj? ale w?tpie, ?eby pomys? przeszed? :)
NeptyK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzecie? ju? by?a propozycja gry na uaktualnionych sk?adach ale zosta?a odrzucona ze wzgl?du na co niektórych graczy naszej ligi, mianowicie graja oni na esl gdzie gra si? na podstawowym pesie:) (tam nawet nie mozna mie? orginalnych nazw dru?yn a o aktualizacji sk?adów zapomnijcie). Osobi?cie nie gram na esl :P i jestem za aktualizacj? ale w?tpie, ?eby pomys? przeszed? :)
--- Koniec cytatu ---
Rozgrywki na pesleague.pl to nie ESL 8) Widac ze ESL nie chce bardziej rozkrecic zabawy z nowymi skladami a dzi?ki temu pomys?owi rozgrywki na pesleague.pl b?d? o wiele ciekawsze ;D
ps: sam nie dawno zacz??em grac sporadycznie na ESL :P i jak mam jaki? mecz to 5 sek. roboty i sk?ady z czystego pesa wczytane i po problemie,a ludzie napewno wiecej meczy rozgrywaja na pesleague.pl niz na ESL'u wiec to chyba nie jest problem ze ten pomys? nie jest wprowadzony na pesleague.pl ::)
bullet:
czy moze mi ktos powiedziec jakiej wersji dkz uzywa i skad ja ewentualnie sciagn??
Z Gory DZIEKI
KubaL:
ja mam 0.90 i sciagnelem z ewofans
Nawigacja
[#] Następna strona