Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Nowy patch!

<< < (2/4) > >>

msciciel:
Zmiany roster mozliwe sa do wprowadzenia jedynie w czasie przerwy miedzy sezonami ligowymi

NeptyK:
buhahah zal.pl

Pono? najwi?ksza i najlepszy w POLSCE strona REJESTRACJA lub LOGOWANIE w której sk?ad wchodzi a? 6 lig,ro?nego typu puchary prawie codziennie,wyzwania itp. a oficjalnie nie jest przyj?te ze mo?na grac na aktualnych skaldach dru?yn,przecie? takie co? polepsza zabaw? i rywalizacje i przyci?ga nowych graczy ,te patche nie zmieniaj? stat wirtualnych pi?karzy, "nasz kochany" PES to pi?ka no?na w której tez powinny by? transfery takie jak s? w 'realu'

ps: ?eby to co napisa?em NIE znaczy?o ze jestem ?le[z?a liga,puchary itp.] nastawiony na pesleague.pl tylko zdaje mi sie ze strona powinna by? na czasie [ chodzi o aktualne transfery team'ow :) ]

POZDRAWIAM

emilio_pl:
szczerze mi si? wydaje, ?e trzeba poczeka? na patch po sezonie transferowym je?li ju? na jaki? si? zdecydowa? ::) bo tak to bez sensu

pozdro :D

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszczerze mi si? wydaje, ?e trzeba poczeka? na patch po sezonie transferowym je?li ju? na jaki? si? zdecydowa? ::) bo tak to bez sensu

pozdro :D

--- Koniec cytatu ---

racja przecie? pewnie b?d? jakie? jeszcze hity transferowe - poczekamy i wtedy ewentualnie b?dziemy my?le? nad aktualizacj?

NeptyK:
no mozna poczekac i pozniej zdecydowac czy bedziemy grac ale okno transferowe konczy sie 31. sierpnia, 1 sierpnia ponoc wychodzi pes 7 na PC i wiekszac osob przesiadnie sie na nowsza wersje gry  ;D

Wiekszac waznych transferow juz byla,a jak beda kolejne do sie zapoda linka do aktulanego rostera i bedzie mozna sciagnac   :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej