Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Puchary i Turnieje Dnia

<< < (3/7) > >>

Risto-pl:
Moja propozycja to  np puchary dnia są 2 razy w tygodniu wtorek i czwartek  a turniej dna w sobotę  wszystkie o godz 18 i każdy bd wiedział że jest i rozwiąże to problem raz na zawsze REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Artur 7:
Nie rozumiem - sa ludzie znani i ze stazem na pesleague jak np. Rych - dlaczego on nie moze zrobic dla nas td czy pd jezeli znajdzie na to czas i ochote... Na pewno znalzloby sie tez wiele innych odpowiedzialnych osob, ktrore moglyby poswiecic swoj wolny czas jezeli Wam Panom odpowiedzialnym za to go brakuje...

Ukassiu:
Też tak myślę, dać jakieś podstawowe prawa osobie poważanej, która często jest na mirc, i puchary były by prawie codziennie, a to przecież dodaje prestiżu stronce, jak codziennie coś jest do grania, a graczy chętnych jest sporo. Inne stronki wiele by dały by móc dla kogo takie turnieje robić, a wy mając taki potencjał z tego nie korzystacie, trochę dziwne...

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie rozumiem - sa ludzie znani i ze stazem na pesleague jak np. Rych - dlaczego on nie moze zrobic dla nas td czy pd jezeli znajdzie na to czas i ochote... Na pewno znalzloby sie tez wiele innych odpowiedzialnych osob, ktrore moglyby poswiecic swoj wolny czas jezeli Wam Panom odpowiedzialnym za to go brakuje...

--- Koniec cytatu ---
                 nic z tego artur ja nie jestem lubiany przez zarząd

Matip125':
Gdyby taka osoba byla potrzebna, to na pewno zostala by przyjeta :)
Poza tym co za sens robic T/P kazdego dnia? Nie narzekajcie, bo nie jest zle :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej