0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Te wszystkie dodatkowe punkty np. w Lidze są przyznawane za poprzednie sezony?
"W związku z rozpoczęciem nowego sezonu ligowego oraz nowym zagraniem stosowanym przez wyrafinowanych graczy jakim jest „podawania piłki w obronie non-stop” Zarząd pesleague.pl postanowił, że taka gra będzie karana miesięcznym banem oraz wyrzucenie gracza z danych rozgrywek. Przetrzymywanie piłki przez 45 minut i podawanie sobie pomiędzy obrońcami psuje atmosferę i odpycha od grania w naszą ukochaną kopankę. Jesteśmy przeciwni tego rodzaju zagraniu i nie będziemy tego tolerować. Aby udowodnić takie zagranie należy przesłać nam filmik pokazujący, że przeciwnik nie gra fair."No tu to trza by było non stop kamere mieć włączoną albo inne ustrojstwo co może mulić komp. Jeden tu taki fifak jest co z nim na pewno trzeba odpalić kompa. Z drugiej strony to też bdzie wrzało gdyż będą kłótnie że jeden bedzie twierdził iż drugi trzymał piłke w podaniach na swojej połowie przez prawie cały mecz, a drugi będzie go kwitował że bzdura ja tylko musiałem cofnąć gre bo co miałem iść na strate piłki bo Ty tak chcesz?? Oj będą ta kłótnie. Zwłaszcza jak sie gra gorszym teamem na lepszy i nie możesz sobie pozwolić na gre w stylu huurrrrrrrrraaaaaaaaaa. trza troche pomyśleć. Ale fakt faktem lemerskie 40 min w obronie tępić surowo.Co do nagrody w lidze Fair play to lekkie przegięcie. Takie moje zdanie. Gra za pieniądze ( dla bogatszych graczy) nie powinna być lepsza niż od pozostałych rozgrywek.
Powinna być mała zmianka regulaminu jeszcze w turniejach i pucharach dnia mianowicie.1.Podczas turnieju i pucharu dnia każdy kto gra powinien na czas startu p,t dnia być zalogowany na danym serwerze bo już nie raz się zdarzyło że czekałem na gościa 5 min aż dopiero pesa odpali albo pisze czekaj tylko zrestartuje grę bo coś muli administrator powinien to sprawdzać jeżeli kogoś nie ma to od razu powinna być kara jakaś za to w postaci wo2.Czas powinien być przestrzegany bardziej np pisze że do 22,30 rozgrywamy wszystkie mecze i ci co rozgrywają na lobby mecz po 22,30 czyli jest godz 22,30 a ktoś dokańcza mecz to powinno jemu się dać dograć a ci co jeszcze nie dograli grupy i dopiero mają zamiar rozpocząć mecz od razu wpisywać wo i tyle pozdro
Powinna być mała zmianka regulaminu jeszcze w turniejach i pucharach dnia mianowicie.1.Podczas turnieju i pucharu dnia każdy kto gra powinien na czas startu p,t dnia być zalogowany na danym serwerze bo już nie raz się zdarzyło że czekałem na gościa 5 min aż dopiero pesa odpali albo pisze czekaj tylko zrestartuje grę bo coś muli administrator powinien to sprawdzać jeżeli kogoś nie ma to od razu powinna być kara jakaś za to w postaci wo