inovation, czekałem własnie na twoja wypowiedz, jak zwykle sie nie zgadzasz, sadzisz ze płacze ? NIE nie płacze, ale ja jako zawodnik posiadajacy bdb łacze wymagam od drugiego gracza tez dobrego łacza, płace za nie, wiec mam prawo wymagać i cieszyc sie płynna gra online. Kiedys moze to zrozumiesz. Bo tak to co z tego ze ja mam super łącze, wylaczam wszystko do meczu, a drugi ma to w du..pie. Wiadomo to tylko gra, ale tak moza powiedziec grajac z komputerem czy offline z zawodnikiem. Niestety grajac online w złych warunkach marnuje czas dobrego meczu, poza tym na prawde wole przegrac duzo w czystej grze niz z opoznieniami czy lagami. Wtedy taki cwaniak pisze ze nie umiesz grac itd. Małe dzieci i tyle. Dlatego zawsze odpisuje ze chciałbym z takim zagrac offline i wtedy bym ocenił czy taki super gracz z niego
. Fakt faktem, nie spotykam czesto graczy ze słabymy łaczami, ale są i co najgorsze niektorzy boja sie przyznac do tego, a nie wiem czemu. Sa tacy też, ze jak sie spytam, to od razu mowia ze np maja radiowke, wtedy mowie dobra sprobujemy, ale jak widze ze nie gra sie komfortowo, to zazwyczaj nie gram rewanzu,bo nie ma sensu. Ja nie winie zawodników za to, wiadomo niektorzy nie maja mozliwosci podlaczenia dobrej jakosci NETA
. Wspołczuje im, no ale to jest zycie.
Co chodzi o LD, niestety oszusci maja sposób i na LD. przekonałem sie niejednokrotnie, aczkolwiek parę razy udowodniłem gorszą jakosc przeciwnika dzieki LD. ALe to nie reguła.
Co chodzi o czas adminów, to powiem ze na pewno ktos by znalazł czas, po za tym sa jeszcze zawodnicy, którzy moga pomoć, mowie o tych sprawdzonych z dobrymi łaczami.
Da sie wszystko, ale bronienie sie ze nie ma sie czasu, to tylko czyste LENISTWO
.
Dodam, ze czesto gram np z Paczi, Radek94, Bielak, Kapral, fraszka, gadamy sobie na TSie i gramy bez zadnych zaciec. To sa dla mnie sprawdzeni gracze i wiem ze moge z nimi zagrac konkretny mecz, co prawda niektórzy z nich sa trudni do ogrania, ale lubie grac z lepszymi, wtedy sam sie cos ucze
.
Pozdro