Co mam jeszcze dopisać, jaką myszką się posługiwałem? Wszystko napisałem wcześniej, ale ok.Po pobraniu i rozpakowaniu wszedłem w folder "oryginalny angielski" (komentarza krissa nie mam), skopiowałem ten plik i wkleiłem go do folderu "img", tam gdzie mam zainstalowanego PES'a. W grze nie miałem angielskiego, ponieważ to niemiecka wersja, więc był w niej francuski i niemiecki. Po wgraniu tego pliku dochodzi "Espaniol" pod którym kryje się wersja angielska.
.
Właśnie zbyt dobrze nie jest Myślałem , że kwestie w BaL ładnie zostaną wytłumaczone itd. Trochę rozumiem angielski , ale wiadome jest , że wolałbym polski. Myślałem , że jest już zajmuje ponad 200MB to musi być na full. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale mam SMoKe Patch Black 4.7 z Update 4.7.4
dt05_e to angielski nic nie musisz usuwać. Tylko ustaw w grze język angielski.
jak ustawię w grze angielski to mam angielski a jak polski , to bardzo mało polskiego.unnamedy mam w folderze dt00_e
kolego dt00_e to jest komentarz a nie spolszczenie języka angielskiego pliki z językiem to są jak koledzy wyżej napisali dt05_e
a ja mam za to dt05_a , e , f , g , i , n , r , s , t , v.. To z którego pousuwać? i dodam że w każdym z tych folderów są pliki press_botton 55 , sponsor 6 i trophy 53