Dział Ogólny > PES 2013
Zapowiedź PES 2013 już w piatek!
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałbym nowy silnik.
--- Koniec cytatu ---
będzie nowy silnik... trąbią o tym od 2 miesięcy chyba już... ale pewnie więcej dowiemy się jutro, mam nadzieje po ciekawej zapowiedzi i 1 filmiku;)
longfly:
niech w koncu strzaly to beda strzaly bo to co bylo dobre rozpieprzyli w drobny mak paczami i gra z swierzej stala sie usredniona i nijaka choc nadal spory krok do przodu
Lukaszeq:
Nie liczcie na wiele jutro. Pewnie będzie tylko Seabass i będzie gadał co wprowadzą, co usuną itd. Tak jak to było rok temu. Pierwsze filmiki z gameplayem pewnie pojawią się jakoś około czerwca na jakiś tam targach (Gamescom jeśli się nie myle...). Premiera tradycyjnie pewnie będzie koniec września/początek października więc to jeszcze 4 miesiące, gra nie jest kompletna pewnie nawet w 50% :)
Chociaż mogę się miło zaskoczyć.
Artur 7:
Podstawa to zniwelowac bugi pt. przechodzenie przez siebie cał zawodnikow przechodzenie piłki przez ciała zawodnikow to podstawa...!!! A moga bazowac na PESie 12 bo naprwade seria sie obudzila po tym PESie AI jest w koncu kozackie takie na jakie czekało wielu a reszta.. ja sie uciesze nawet jak powroci snieg na murawe... ;)
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMogliby dać Borussie i Lewego ze statami 80 :P Powinny być w sumie 2 Polskie drużyny, bo obie doszły w miarę daleko w europejskich pucharach. Fajnie będzie robić Turnieje Wisła vs Legia :)
--- Koniec cytatu ---
Nie wiadomo czy w ogole bedzie Borussia bo EA ma licencje Bundesligii wiec trzeba czekac,bayern,bayer jakos mobli dac to czemu mistrza niemiec nie dadza,to jest pewne na 100% ze zdobeda w tym sezonie tytul
Nawigacja
[#] Następna strona