Dział Ogólny > PES 2013
Zapowiedź PES 2013 już w piatek!
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbędzie nowy silnik... trąbią o tym od 2 miesięcy chyba już... ale pewnie więcej dowiemy się jutro, mam nadzieje po ciekawej zapowiedzi i 1 filmiku;)
--- Koniec cytatu ---
Takim jak ty powinno się zabraniać głosować w wyborach wystarczy, że ktoś powie, że Kaczyński jest najlepszym politykiem świata i ty już lecisz na niego głosować.Teraz do wszystkich KONAMI nic nie mówiło o zmianie silnika koniec kropka.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETakim jak ty powinno się zabraniać głosować w wyborach wystarczy, że ktoś powie, że Kaczyński jest najlepszym politykiem świata i ty już lecisz na niego głosować.Teraz do wszystkich KONAMI nic nie mówiło o zmianie silnika koniec kropka.
--- Koniec cytatu ---
jutro się być może przekonamy czy będzie nowy silnik ;)
GamerPes:
Powiem tak że ja niespodziewam się jakiejś niesamowitej rewolucji jeśli chodzi o PES 13 lecz mi wystarczy kilka zmian jeśli chodzi o 13:
-przede wszystkim żeby zostały poprawione szczały
-animacje
-komentarz(jeśli się nie uda z polską wersją) to zmienić ten angielski komentarz
-więcej licencji.
I to tyle zobaczymy co jutro:)
haker1983:
Przede wszystim zwiekszyc trudnosc gry, to ma byc symulacja, a nie pomoce ALL, takze mam nadzieje ze nie bedzie ustawien ulatiwiajacyh grę :)
pozdro
pawlodar_10:
Przede wszystkim to zauważ, że dzieci też w to grają.
Nawigacja
[#] Następna strona