Dział Ogólny > PES 2013
Pierwszy screen z PES 2013!!!
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież to realistyczny film nagrany na stadionie i troche przerobiony zeby wyglądał "nowocześnie" a wy myslicie ze to już filmik z gry <lol> :D
--- Koniec cytatu ---
Boże kiedyś można było zażartować i wszyscy wiedzieli, że nie mówisz serio.Dzisiaj dzieciaki przesiadują na forum i łykają wszystkie posty jak leci, chyba nie można już żartować w komentarzach.Swoją drogą to ty wyszedłeś na niezbyt kumatego myśląc, że pisałem serio.
jajo111:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBoże kiedyś można było zażartować i wszyscy wiedzieli, że nie mówisz serio.Dzisiaj dzieciaki przesiadują na forum i łykają wszystkie posty jak leci, chyba nie można już żartować w komentarzach.Swoją drogą to ty wyszedłeś na niezbyt kumatego myśląc, że pisałem serio.
--- Koniec cytatu ---
teraz tak mowisz a 2 godziny temu byleś przekonany że to filmik z gry i tłumaczysz się żeby nie wyjść na dzieciaka ktory po obejrzeniu tego filmiku pobiegł do mamy i prosił żeby mu na gwiazdke kupiła PES2013 :D
Matip125':
Piorytet to siatki! :)
Blues Fan:
Narazie to niema czego komentować
poczekajmy na 1 prawdziwy screen
longfly:
niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tymi siatkami bo ja w czasie gry nie zwracalem na nie za wielkiej uwagi a tyle osob opowiada ze to najwazniejsze. No nie mam pojecia czemu?
Nawigacja
[#] Następna strona