Dział Ogólny > PES 2013
Pierwszy screen z PES 2013!!!
GamerPes:
Może PES 13 będzie miał tym bardziej mniej wymagań systemowych, przez to że w PES 13 będzie nowy silnik graficzny?:)
darko11221:
Najprawdopodobniej Pes 2013 nie będzie miał nowego silnika więc nie wiem dlaczego wszyscy się rozpisują o tym silniku.
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajprawdopodobniej Pes 2013 nie będzie miał nowego silnika więc nie wiem dlaczego wszyscy się rozpisują o tym silniku.
--- Koniec cytatu ---
darko wkurwiają mnie już te Twoje komentarze. Proszę Cię nie pisz już tu nic.
darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdarko wkurwiają mnie już te Twoje komentarze. Proszę Cię nie pisz już tu nic.
--- Koniec cytatu ---
Ludzie mają prawo wiedzieć prawdę.Konami nic nie mówiło o nowym silniku.Zrozum, jeżeli kilka osób napiszę, że cieszy się, że Pes 2013 będzie miał nowy silnik to przeczytają to inne osoby i pomyślą, że to pewna informacja a jak na razie była tylko jedna plotka w tej sprawie i to daleka od źródła powiązanego z KONAMI.Ja chcę tylko aby nie było za kilka dni komentarzy typu "Konami leci w kulki przecież obiecali nowy silnik tak przeczytałem na Pesleague.".Więc jeszcze raz KONAMI nic na razie nie powiedziało o nowym PESIE.
Poza tym tak na chłopski rozum tworzenie nowego silnika tuż przed premierą nowych konsol stacjonarnych byłby strzałem w kolano.
mpoesp:
Ale też nikt nic nie zaprzeczał, że nowego silnika ma nie być. Więc nie marudź.
Nawigacja
[#] Następna strona