Dział Ogólny > PES 2013

Pierwszy screen z PES 2013!!!

<< < (8/11) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże PES 13 będzie miał tym bardziej mniej wymagań systemowych, przez to że w PES 13 będzie nowy silnik graficzny?:)

--- Koniec cytatu ---
No tak, nowy silnik da więcej możliwości w grafice, ale co tam.. wymagania będą mniejsze.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle też nikt nic nie zaprzeczał, że nowego silnika ma nie być. Więc nie marudź.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.To tak jak powiedzieć, że jutro będzie koniec świata, przecież nikt nie powiedział, że końca świata jutro nie będzie.Rozumiesz już o co mi chodzi, jeżeli nie to dam bardziej trafny przykład. W Pesie 2013 będzie można zostać kibicem.Konami nie mówiło, że tej możliwości nie będzie. To tyle z mojej strony, możesz mi odpisać jak chcesz, ale ja już nie mam nic do dodania, chciałem tylko tyle przekazać, przemyślcie to co napisałem, aby  w przyszłości troszkę bardziej sceptycznie podchodzić do plotek, głownie dla własnego dobra.

gredo:
darko11221 ma rację nie było żadnego oficjalnego komunikatu to tylko "plotki" ale po co się głowić, 24go będziemy wiedzieć więcej:)

Synonim:
Jeśli tak jak ten screen będzie wyglądała gra to jest git.

GamerPes:

--- Cytuj ---No tak, nowy silnik da więcej możliwości w grafice, ale co tam.. wymagania będą mniejsze.
--- Koniec cytatu ---
a widziałeś wymagania PES 13 można i wierzyć bądź nie, ale są one mniejsze od PES 12 ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej