Dział Ogólny > PES 2013

PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny

<< < (364/382) > >>

r.a.j.a.n:
Jeśli instrukcja uzyskania takiego efektu nie jest bardzo skomplikowana, to zamieść od razu tutaj.

Krystek10:
Proszę bardzo.

1. Ściągamy SweetFX'a jest on już edytowany więc nie musicie nic zmieniać
2. Wklejamy wszystko co jest w paczce do głównego folderu z grą
3. Odpalamy PES'a i cieszymy się lepszą kolorystyką.

Jeżeli natomiast ktoś by chciał się pobawić sam w edytowanie to odpowiedzialny jest za to plik SweetFX_settings.txt

DOWNLOAD SweetFX -----------------> REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Kostek123:
przypomniało mi się a propios tego, co móiłem wcześniej.

Została dodana możliwośc zagrania z Japonczykami, którzy grają jak wiadom Winning Eleven. Myslę, że wiekszość orientuje się czym różni się japoński odpowiednik od europejskich wersji gry- ot od zawsze był bnardziej dynamiczny i troszkę bardziej arcade.

skoro tak to musiano dostosować "naszego" pesa bo inaczej takie potyczki byłyby niemożliwe. Mi to nie pasi akuratnie ale z tego co wiem są ludzie w Polsce , którzy (jeszcze za dawnych czasów) importowali WE bo im bardziej leżał ze względu na dynamike (wtedy WE działał np w 6o klatkach, pal miał 50 klatek)

MichW:
No Kostek masz sporo racji. Ja grywam Wisłą w Bundeslidze jeśli chodzi o offline, bo gra Realem czy Barcą traci sens. Krystek dzięki za info. Pobawię się przy tym trochę ;)

WykaszatoR:
Gdzie te czasy ,że grając gdy za mocno nacisneliśmy strzał to piłka leciała w kosmos ? Teraz gram On-line i granie w trybie NIE coach mode równa się jednej zasadzie :

Ludzie kupują zawodników po 65-80 CW z TOP spd na poziomie 90-95 i explosive power , a reszta "szara" i podanie na "pałe" do przodu , nasi obrońcy bez szans na wyłapanie tego , i leci dwóch sam na sam . Przeciwnik wali pasek na maxa na pełnym biegu i o dziwo piłka wpada do bramki (!) , to samo strzały z R2 zawodnik bez techniki i accuracy strzela bez najmniejszego problemu... gdzie tu logika , to po co wydawać miliony na CR7 , Di Natale, jak jest Mphela , Van Der M , czy Agaban cośtam . Robi się Fifa normalnie gdzie wystarczy nacisnąć i leci w światło bramki.(Chociaz w 2012 i 2013 nie grałem  to nie wiem jak teraz) , Dlaczego bramkarze nie mają skilli ? Buffon Czy Neu nikt z nich nie ma 1 na 1 albo karnych ?? Kto ma mieć jak nie oni ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej