Dział Ogólny > PES 2013

PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny

<< < (365/382) > >>

Kostek123:
słuchaj to bardzo proste jest: graj na manualu całkowitym. Nie łudź się , że na asystach będziesz miał odczuwalną różnicę , po pierwsze nie jest to za bardzo możliwe do zrobienia a nawet jesli jest to po to sa asysty by kazdy trafiał a nie uczył się systemu.

Proste. Takie czasy. Chesz hardkoru? Manual panie. Nie chcesz? ot jesteś skazany na randomowy system z takimi właściwościami o jakich piszesz. W tym roku to i takl Caritas  bo Konami wreszcie dało manualne strzały, nic tylko korzystać i się tak bawić - wtedy poczujesz różnicę w strzałach Ronaldo a Mpheli- zapewniam, dużo róznica w tolerancji na błąd.

I nie gloryfikuj mi dawnych czasów bo ja je dobrze pamiętam i zawsze strzały wyglądały banalnie, piłkę ściągało do bramki jak namagnesowaną , teraz dopiero manual przyniósł jakiś progres (i tu znów wielkie faki dla głupków z Konami- dlaczego NIE MOŻNA USTAWIĆ TAK BY LOSOWAŁO LUDZI Z MANUALNYMI STRZAŁAMI, można tylko wybrać rodzaj podań, prze kurde  głupi developer -nie da się tej tezy obalić)

sykotube.:
jest jakieś świeże info o Pesi'e 2014? wiem, wiem ledwo co 13 wyszła, a ja już się pytam o 14-stke.  :P

Koziom:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest jakieś świeże info o Pesi'e 2014? wiem, wiem ledwo co 13 wyszła, a ja już się pytam o 14-stke.  :P

--- Koniec cytatu ---

Jedynie to, że PES 2014 będzie robione w Europie, gdyż Konami szuka ludzi właśnie do pracy na tym kontynencie, a dwa to to, że na 100% gra wyjdzie na nowym silniku fox engine.

____

Kostek, po co Ty wyciągasz wszystkie brudy? Nie zmienisz świata tym. Są błędy, są niedociągnięcia, ale po CH*J DRĄŻYĆ TEMAT?

matyjasik90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. O to co udało mi się wykombinować z grafiką w PESIE 2013. Tzn krótko mówiąc bawiłem się kolorami programem o nazwie "SWEETfx" jest w nim trochę zabawy ale powiem wam że efekty są imponujące. Chociażby można zobaczyć jak to wygląda w BF3 pięknie na prawdę pięknie. Jak każdy dobrze wie PES od 11 słynął z bladości nie było pełniejszych kolorów. Postanowiłem to zmienić i dodać tej grze barw a jak wyszło ? oceńcie sami. Mnie natomiast się podoba jest ładniej niż oryginał. Prosiłbym o powiększenie sobie zdjęcia po wklejeniu adresu. Jeżeli komuś przypadnie do gustu proszę na pw pisać a powiem co i jak by uzyskać taki efekt.

1. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
2. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
3. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
4. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
5. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
6. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
7. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
8. REJESTRACJA lub LOGOWANIE
9. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
masz morze coś na poprawienie grafiki kibiców?

sykotube.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jedynie to, że PES 2014 będzie robione w Europie, gdyż Konami szuka ludzi właśnie do pracy na tym kontynencie, a dwa to to, że na 100% gra wyjdzie na nowym silniku fox engine.

--- Koniec cytatu ---

Ciekawie... Dzięki za info. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej