Dział Ogólny > PES 2013
PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny
matyjasik90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. O to co udało mi się wykombinować z grafiką w PESIE 2013. Tzn krótko mówiąc bawiłem się kolorami programem o nazwie "SWEETfx" jest w nim trochę zabawy ale powiem wam że efekty są imponujące. Chociażby można zobaczyć jak to wygląda w BF3 pięknie na prawdę pięknie. Jak każdy dobrze wie PES od 11 słynął z bladości nie było pełniejszych kolorów. Postanowiłem to zmienić i dodać tej grze barw a jak wyszło ? oceńcie sami. Mnie natomiast się podoba jest ładniej niż oryginał. Prosiłbym o powiększenie sobie zdjęcia po wklejeniu adresu. Jeżeli komuś przypadnie do gustu proszę na pw pisać a powiem co i jak by uzyskać taki efekt.
1.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
--- Koniec cytatu ---
mi to nie działa pes sie nie chce włączyć
Koziom:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiekawie... Dzięki za info. :)
--- Koniec cytatu ---
KONAMI oficjalnie potwierdziło, iż Pes 2014 będzie wykorzystywał kompletnie nowy silnik pod nazwą FOX ENGINE na konsole obecnej generacji. Silnik ten będzie skalowany pod PS3 oraz Xboxa 360. PES na konsolach przyszłej generacji również będzie korzystał z tego samego silnika. Nowy Pes na FOX ENGINE będzie na starcie posiadał następujące elementy:
1. Możliwość wyboru 3 stroju
2. W pełni edytowane kamery
3. Śnieg
4. Szczegółową edycje poszczególnych elementów gry dużo bardziej rozszerzoną niż w Pes 2012.
sykotube.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKONAMI oficjalnie potwierdziło, iż Pes 2014 będzie wykorzystywał kompletnie nowy silnik pod nazwą FOX ENGINE na konsole obecnej generacji. Silnik ten będzie skalowany pod PS3 oraz Xboxa 360. PES na konsolach przyszłej generacji również będzie korzystał z tego samego silnika. Nowy Pes na FOX ENGINE będzie na starcie posiadał następujące elementy:
1. Możliwość wyboru 3 stroju
2. W pełni edytowane kamery
3. Śnieg
4. Szczegółową edycje poszczególnych elementów gry dużo bardziej rozszerzoną niż w Pes 2012.
--- Koniec cytatu ---
O to Konami chce na prawdę przyćmić fife. I pewnie w 2014 roku im się to uda :D
Luki87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO to Konami chce na prawdę przyćmić fife. I pewnie w 2014 roku im się to uda :D
--- Koniec cytatu ---
w tym roku też nie jest zle ;D
Koziom:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw tym roku też nie jest zle ;D
--- Koniec cytatu ---
Zgadza się ;)
FIFA 13
PES 13
Nawigacja
[#] Następna strona