Dział Ogólny > PES 2013
PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---cholernie chaotycznie formułujesz myśli
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie wiec odbijam piłeczkę.
Skąd możesz przepuszczać że nie zmieniają bądź poszerzają programistów.
Mogą nie mieć pojęcia o zastosowaniu pewnych mechanizmów i praw fizyki itd. w grze symulacyjnej co jest najbardziej istotnym czynnikiem o obecne czasy i przyszłe ale za to znać się na tej architekturze.
No i oczywiście musi być "ale jakieś", aby co roku zarabiać na czymś, kosztem naszym, konsumentów.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStroje jak stroje, ale ich wygląd będzie elementem graficznym
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1.To nie bajer graficzny ale element gry
--- Koniec cytatu ---
no i kto tu płytko myśli... ???
Koziom:
Co za żałosna konwersacja, a Ty Kostek wypowiadasz się jakbyś bóg wie co znał i wiedział, no chyba że pracujesz w Konami, a tak to elo, ale ogarnij poślady i sie nie wywyższaj wiedzą, bo zaś płytka.
PES 2014 WYCHODZI NA NOWYM SILNIKU FOX ENGINE, KTÓRY WPROWADZA NIE TYLKO ELEMENTY GRAFICZNE TYLKO ZMIENI WSZYSTKO
Metal Gear Solid:Ground Zeroes został stworzony na tym silniku, na którym właśnie powstanie PES 2014.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Konami szuka ludzi do pracy w Europie, więc gra nie musi być w 100% Japońska.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---no i kto tu płytko myśli...
--- Koniec cytatu ---
Konami nie napisało o wyglądzie stroi jako 3 komplet (błyszczące, bardziej realistycznie będą się układać do kuchów zawodników itd.), tylko "dodanie 3 kompletu stroi".
A jak kur*** będą wyglądać to nikogo nie obchodzi bo na lige angielską nie mają na chwile obecną licencji.
Ale widać że "chyba" jesteś fanboj fify jako że wspomniałeś o tym że tam mają 4 komplety stroi i żal ci dupę ściska że fifa ma lepsza oprawie graficzną, ale grafika to nie wszystko, ale ty tego nie rozumiesz.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak kur*** będą wyglądać to nikogo nie obchodzi bo na lige angielską nie mają na chwile obecną licencji.
Ale widać że "chyba" jesteś fanboj fify jako że wspomniałeś o tym że tam mają 4 komplety stroi i żal ci dupę ściska że fifa ma lepsza oprawie graficzną, ale grafika to nie wszystko, ale ty tego nie rozumiesz.
--- Koniec cytatu ---
??? ???
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI naucz się czytać ze zrozumieniem :P
--- Koniec cytatu ---
Że tak powiem załatwiłeś się własną bronią... ;) No i jeżeli jestem fanbojem FIF-y, to czemu ma mi żal dupę ściskać skoro "moja" gra ma lepszą grafikę od PES-a :D :D? Pomyśl... ;) W ogóle gdzie ja mówiłem coś, że fifa ma lepsza oprawie graficzną ??? ??? I gdzie mówiłem, że grafika to podstawa gry piłkarskiej, skoro całą tą dyskusję odwołałem właśnie do grafiki - że w ten sposób PES nie wygra, bo tak na prawdę ważny jest zupełnie nowy gameplay
Nawigacja
[#] Następna strona