Dział Ogólny > PES 2013

PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny

<< < (372/382) > >>

Kostek123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBrak słów, wystarczy ze przeczytam początek posta, i już wiem że to post eksperta ds. PES 2013 ,,kostek" ala gmoch. I skończmy już ten offtopic i skupmy się na temacie działu.

--- Koniec cytatu ---

temat nosi nazwę "dyskusję o PES 2013" ,  , koziom dyskusje o pES 2013 uważa za offtop, zapewne pragnie porozmawiać o kulinarnych podbojach Magdy Gessler. Cóż wiec nasza celebrytka porabia, masz jakieś info?

brak słów powiadasz zresztą? dziwnym nie jest, piszesz jak połowiczny analfabeta, słów zapewne też brakuje  :P

Artuur- ja taka sama sytuacja, przerwę miałem 2 tygodniową i na nowo cieszę się PES 2013, ba, nawet na powrót mi się bardzo podoba, zapomniałem jaki był nawet w wersji 1.0  :)

OnoMatoPeja:
Po zakupie nowego pada (od PS2) i rozegraniu większej ilości meczy na nim, zauważyłem że system manualnego podania (w skali od 0 do 5) jest całkowicie błędnie zrównoważony na różnych trybach gry.
Różnica jest między meczem towarzyskim a trybem kariery. W tym przypadku dla trybu kariery podania na jednej kresce są trudniejsze względem meczu towarzyskiego też na jednej kresce.

Nie wiem czemu tak jest ale jako że w PES gram głównie mecze towarzyskie jestem do tego przyzwyczajony... a tu nagle w innym trybie na tych samych ustawieniach jest gorzej....

Taka sama sytuacja jest w MLO a Meczu Rankingowym...

pesfan21:
Nie wiem czy dobrze trafiłem, jeśli nie to prosze o usuniecie :p
chciałem się podzielić kilkoma bramki z pes 13 :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=plcp

[URGED]:
No niektóre ładne.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy dobrze trafiłem, jeśli nie to prosze o usuniecie :p
chciałem się podzielić kilkoma bramki z pes 13 :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=plcp

--- Koniec cytatu ---
Downing bardzo fajne. Inne niczego sobie.
PS: Siła Pesa - strzały z połowy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej