Dział Ogólny > PES 2013
PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny
pesfan21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDowning bardzo fajne. Inne niczego sobie.
PS: Siła Pesa - strzały z połowy
--- Koniec cytatu ---
W drugim parcie będą ładniejsze, tak myślę :) Każdy ocenia inaczej :P
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---PS: Siła Pesa - strzały z połowy
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo że fajnie strzelić bramkę z dalszej odległości niż 20 metr ale to za mało...
Dla mnie liczy się sposób w jaki ona wpadła, a mianowicie przebieg akcji dynamiczny (dobre rozegranie piłki, efektywny - wykończając to strzałem).
Bramki jakie zaprezentowałeś są średnie jak nie powiedzieć słabe....
Widać że grasz na auto strzałach... i gdzie znaczna część to takie same strzały techniczne...
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiadomo że fajnie strzelić bramkę z dalszej odległości niż 20 metr ale to za mało...
Dla mnie liczy się sposób w jaki ona wpadła, a mianowicie przebieg akcji dynamiczny (dobre rozegranie piłki, efektywny - wykończając to strzałem).
Widać że grasz na auto strzałach... i gdzie znaczna część to takie same strzały techniczne...
--- Koniec cytatu ---
To była ironia ;) Co do strzałów. Pierwsza część racja, ale jak dla mnie liczy się piękno akcji/bramki niż kwestia automatycznych ustawień itd
WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiadomo że fajnie strzelić bramkę z dalszej odległości niż 20 metr ale to za mało...
--- Koniec cytatu ---
Np. w Online nie ma sensu grać na full manualu dopóki nie wprowadzą go w standardzie...
szkoda że tego nie ma w online bo gra byłaby znacznie ciekawsza i położona na idealną obsługę pada (sterowania) a przypadkowość w grze nabrałaby mega dużego znaczenia...
no nic życie to nie je bajka hehe ;]
sumik175:
Z mojej strony kilka pytań:
1.W game plan mam 4 taktyki , jak ich używać? bo widze żę ta 1 taktyka po lewej jest w użyciu a reszta 3 nie wiem jak ich używać i po co są.
2.Jak wykonywać długie crossowe celne podania (kółkiem)
3.Czy można wyłączyć nazwiska COM podczas gry.
4.Jak przynajmniej od czasu do czasu uderzyć głową po dośrodkowaniu z rożnego , bo gram już 2 sezony i jeszcze nie strzeliłem bramki z rożnego z główki, za pomocą team controls również ciężko
Nawigacja
[#] Następna strona