Dział Ogólny > PES 2013

PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny

<< < (376/382) > >>

jozin666:
dupne to jest,tak jak w mlo wyszukuje Ci silnego gracza co ma prawie najlepszych zawodnikow ,bez sens z takim grac

Kostek123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo dokladnie kazdy gra jak mu jest wygodniej tylko dziwi mnie narzekanie niektorych graczy co graja na manualu jak Artur i Haker ze komputer robi wszystko za skillowcow z gory rankingu. A to jest jak jazda samochodem ze wspomaganiem kierownicy absem i manualna skrzynia biegow :D przeciez to auto samo jedzie nic nie musisz robic tak samo jak komputer za mnie gra w pesa od taka ironia ;]

--- Koniec cytatu ---

gra na manualu vs na asystach jest jak gra w pokera vs gra w wojnę. Gra w wojnę opanowuje się w minutę , brak jakichkolwiek wariantów sprawia, że jest nudno. Ot wykładasz kartę i porównujesz z rywalem. Poker to kombinowanie, przewidywanie itd.

Tak samo w grze- po to się gra by była zabawa, by się sprawdzić , coś pokazać - co to za radość gdy wciskasz podanie i analog gdziekolwiek wychylasz a i tak piłka doleci?  Po to gra sie z ŻYWYM PRZECIWNIKIEM by to ŻYWY PRZECIWNIK grał a nie działał skrypt.

Osobiście gram tylko z manualnymi przeciwnikami, granie z ludźmi na asystach nie przynosi mi zadnej radości.

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgra na manualu vs na asystach jest jak gra w pokera vs gra w wojnę. Gra w wojnę opanowuje się w minutę , brak jakichkolwiek wariantów sprawia, że jest nudno. Ot wykładasz kartę i porównujesz z rywalem. Poker to kombinowanie, przewidywanie itd.

Tak samo w grze- po to się gra by była zabawa, by się sprawdzić , coś pokazać - co to za radość gdy wciskasz podanie i analog gdziekolwiek wychylasz a i tak piłka doleci?  Po to gra sie z ŻYWYM PRZECIWNIKIEM by to ŻYWY PRZECIWNIK grał a nie działał skrypt.

Osobiście gram tylko z manualnymi przeciwnikami, granie z ludźmi na asystach nie przynosi mi zadnej radości.

--- Koniec cytatu ---
to graj i kop po autach i strzelaj na oślep...albo zagraj 1000 meczy to później parę wygrasz :P

Kostek123:
no ja potrafię tak grać a nauczyłem się w 2-3 dni. U mnie znajomi tylko tak grali , chcąc grać z nimi musiałem sie przestawić.

Po 2-3 dniach nie wygrywałem zbyt często ale wyglądało to już "normalnie" , żadnego kopania po autach.

To naprawdę jest proste, z tego co widzę czas potrzebny do nauki wynosi gdzieś koło tych 3 dni, większość po tym okresie łapie system.

lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno ja potrafię tak grać a nauczyłem się w 2-3 dni. U mnie znajomi tylko tak grali , chcąc grać z nimi musiałem sie przestawić.

Po 2-3 dniach nie wygrywałem zbyt często ale wyglądało to już "normalnie" , żadnego kopania po autach.

To naprawdę jest proste, z tego co widzę czas potrzebny do nauki wynosi gdzieś koło tych 3 dni, większość po tym okresie łapie system.

--- Koniec cytatu ---
powiedzmy że może i mnie przekonałeś spróbuje tak pograć... ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej