Dział Ogólny > PES 2013
PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Tak dokladnie mialem na mysli full manual nie ma sensu grac za duzo lagow
Wiesz kazdy gra jak chce ja nic nie mam do tych co preferuja manual ich wybor a Ty odrazu szydzisz i nasmiewasz sie z tych co graja na asystach ;] Poza tym ja uzywam tylko pass suport reszte mam calkowicie off.
--- Koniec cytatu ---
Ja mam prawie wszystko na OFF, po za pass support - na jednej kresce, strzały automatyczne bo perzy tych lagach co są w online na PC, nie da się grać jak kto woli.
Jedynie w rozgrywce offline all na manual po za pass support na jednej kresce (trzeba się przyzwyczaić żeby potem już nabrać wprawy na 100% pass).
lukakosa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam prawie wszystko na OFF, po za pass support - na jednej kresce, strzały automatyczne bo perzy tych lagach co są w online na PC, nie da się grać jak kto woli.
Jedynie w rozgrywce offline all na manual po za pass support na jednej kresce (trzeba się przyzwyczaić żeby potem już nabrać wprawy na 100% pass).
--- Koniec cytatu ---
po co aż tak się mordować a inni maja z pomocą komputera ustawione i cie ogra a ty się mordujesz chyba że lubisz...
OnoMatoPeja:
Jak aż tak ?
Jedyną najważniejszą różnicą jest pass support oraz strzały - to są najważniejsze elementy w grze.
Reszta to elementy poboczne, dla jednych drażniące. Jak np. automatyczne wybijanie piłki, strzały na bramkę czy wślizgi.
A pass support daje mi lepszą swobodę i kontrolę na jednej kresce niż na większej ilości. A już mam praktycznie idealnie opanowany ten poziom.
Mi tak nie zależy na tym czy wygrywam czy nie, a jedynie irytują te lagi... co przekłada się na wynik i samą przyjemność meczu.
I od razu do moderatora który za raz napisze "graj na pesleague.pl". Za dużo pier***** się z tym wszystkim i nie zawsze mam czas bądź wolne łącze.
DavidDave:
No dokladnie kazdy gra jak mu jest wygodniej tylko dziwi mnie narzekanie niektorych graczy co graja na manualu jak Artur i Haker ze komputer robi wszystko za skillowcow z gory rankingu. A to jest jak jazda samochodem ze wspomaganiem kierownicy absem i manualna skrzynia biegow :D przeciez to auto samo jedzie nic nie musisz robic tak samo jak komputer za mnie gra w pesa od taka ironia ;]
OnoMatoPeja:
Dosyć irytujące jest sposób w jaki wyszukuje się przeciwników.
Nie ma się większej nad tym kontroli.
Bo np. wybierając wedle rangi "bez ograniczeń" i na podstawie wsparcia "podobny" przydziela zazwyczaj przeciwnika który ma delikatnie inny profil (zamiast 1 to ma 2 kreski | zamiast manual strzał ma auto).
Czy na podstawie "podobny poziom" dla rangi. Mając np. 300 to daje gracza z 600.
Po za tym jeszcze dochodzą inne opcje systemu wyszukiwania nam przeciwnika o których Konami nas nie uświadomiło (prawdopodobnie to będzie też stan łącza).
Jednym słowem jest się w dupie.
Nawigacja
[#] Następna strona