nowy pes to bajka, już dawno nie mialem tak, że zagrywałem sie w demko jak głupi. Masa nowych rzeczy wzgledem pes 2012. Oczywiscie grafika taka sama, animajcja lekko tylko poprawiona. No, ale nowe zagrania i w koncu sensownie wykorzystany potencjał "manuala" po prostu rozwala. Bardzo dobrze wyważony atak i obrona (teraz nawet na superstarze takiego messiego można bezproblemowo zatrzymać) najważnieszy jest odpowiedni timing. No, ale co najbardziej cieszy to fenomenalne strzały. Na dodatek mozna strzelac na kilkanascie róznych sposobów (licząc z manualami). Mozna wykorzystac zagrania raczej niestandardowe pod wzgledm strzału, ale skuteczne. Np. manual + podanie na dobiegniecie + cały pasek = piekny silny szczurek, który w okolicach pola karnego super wchodzi. Inny przykład. Manual + L1/LB + podanie na dobiegniecie = bardzo fajny mocny płaski lobik, którym można ładnie zaskoczyc bramkarza z 25 metrów. Wiem, że z mojeg posta wieje hurraoptymizmem, bo oczywiscie są niedociągniecia itd. Jednak w moim odczuciu na tym silniku to jest wypas. Najlepsza część od kilku edycji, teraz tylko pes na fox-ie moze to przebic
ponizej kilka moich bramek z ostatniej zarwanej nocki