Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Aktualny Mistrz Turnieju "oraz" Pucharu Dnia, Kartki, Gracz Dnia, Formy/Kontuzje
adam1919:
ja też za, nie można odgórnie mówić ze będą oszustwa, wprowadźcie to i zobaczy się jak będzie, jeśli faktycznie były by takie przypadki to wróciło by się do form stałych. No popatrzcie sami, drogi też zamknijmy no bo przecież niektórzy jeżdżą po pijaku?
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do kontuzji to w lidze, pucharze ligi, są włączone ale np. w pucharach dnia nie. Moim zdaniem, we wszystkich rozgrywkach i pucharach powinny być kontuzje włączone.
--- Koniec cytatu ---
To nie wiedzialem ze w lidze sa a w pucharze tak samo nawet w moim dwumeczu ich nie wlaczylem...
--- Cytuj ---Co do form losowych to ja oczywiście jestem za tym, ale niektórzy uważają(może i słusznie), że gracze, którzy trafią na słabsze formy będą się po prostu rozłączać specjalnie przed meczem.
--- Koniec cytatu ---
To Ukassiu tacy gracze nie powinni sie tu w ogole znajdowac i brac udzialu w zabawie na pesleague...!!! Zawsze znajdzie sie jakis powod dla "Quitera" ale ten jest akurat najglupszy...! Bo jezeli ktos jest normalny i mimo wszystko ze zloscia (jak ja :D :D :D ;)) ale potrafi pogodzic sie z porazką to rozumiem ale gracz ktory ucieka bez wzgledu na przyczyne powinien od razu out...!!!
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo popatrzcie sami, drogi też zamknijmy no bo przecież niektórzy jeżdżą po pijaku?
--- Koniec cytatu ---
swietny przyklad... ;)
Risto-pl:
moim zdaniem, we wszystkich rozgrywkach i pucharach powinny być kontuzje włączone. jeśli dążymy do realności gry ;) ;)
Martinso:
Pomysł dobry, dla mnie powinna być jeszcze taka zakładka, kto wygrał najwięcej pucharów dnia i turniejów, może admin nie raz zrobić tzw. konkurs w czasie pucharów dnia lub turniejów, np. kto wygra z przeciwnikiem różnicą 5ciu bramek ten dostaje malutki bonus, bo i w czasie turniejów bramki najbardziej się liczą. Co do kontuzji to już to zostało zastosowane w lidze, więc myślę że czas najwyższy włączyć je we wszystkich rozgrywkach pesleague :) o formach zawodników nie mamy nawet co myśleć, ale kontuzje jak najbardziej ON !!!
Matip125':
Moim zdaniem jeszcze trzeba zrobic okienko na glownej stronie i wyroznic tych ktorzy graja BEZ ASYST :D
Nawigacja
[#] Następna strona