Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka

Przyśpiewki - ktoś chce? :)

<< < (3/10) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja bym poprosił o przyśpiewki Realu : )
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE+1 ;)
Obojętnie jakie, aby umilały grę ;)

--- Koniec cytatu ---
Ok tu będziecie miec juz dziś wrzucone bo tez jestem Madridista i w dt01 stoja juz dawno przyspieweczki Ultras Sur ;D ;D ;D ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mógłbyś dla mnie zrobić przyśpiewki Realu Madryt??     REJESTRACJA lub LOGOWANIE  od 0:02 do konca
                                                                                   REJESTRACJA lub LOGOWANIE   Całość
                                                                                   REJESTRACJA lub LOGOWANIE od 0:00 do 0:13
                                                                                   REJESTRACJA lub LOGOWANIE  od 0:16 do 0:30
                                                                                   REJESTRACJA lub LOGOWANIE od 0:20 do końca

--- Koniec cytatu ---
Postaram się zrobić max do jutra - to samo dla Red_Dev!L14 .. ;)

LechRypin:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk tu będziecie miec juz dziś wrzucone bo tez jestem Madridista i w dt01 stoja juz dawno przyspieweczki Ultras Sur ;D ;D ;D ;)Postaram się zrobić max do jutra - to samo dla Red_Dev!L14 .. ;)

--- Koniec cytatu ---
DZIĘKUJEMY ! :D

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE+1 ;)
Obojętnie jakie, aby umilały grę ;)

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja bym poprosił o przyśpiewki Realu : )

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
*Jeżeli chcecie mieć tą szóstą przyśpiewkę, to musicie u siebie za pomocą toola Michała: REJESTRACJA lub LOGOWANIE przypisać Realowi w Slocie x6 nr. 673

zico557:
Dzięki wielkie ;D wystarczy je wkleic??:D

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki wielkie ;D wystarczy je wkleic??:D

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej