Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

FIFA 12 Commentary For PES 2012-Finalna wersja wydana!

<< < (4/9) > >>

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFedziu sam jesteś GŁĄB wgraj to do głównego img i wywal stary koment z kitsa ,a nie pierdziel głupot

--- Koniec cytatu ---
Nie mówiłem o Tobie więc mnie nie obrażaj ok? wgrałem tak jak trzeba a w kitsie nie mam zadnego komenta... wiec nie wiem czym tu sie podniecać

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem krótko, komentarz jest żle zrobiony, po podmianie plików komentuje 4 gości naraz, dwóch oryginalnych i dwóch z Fify. Brawo głąby!!!!

--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze komentarz jest tak zrobiony, ze komentuje 2 z fify i 1 z oryg pesa, i nie ma tak ,ze sie wchrzania "nieproszony" jak to jest np u krissa czy bylo u kozilee(bez obrazy dla tworcow tych komentarzy)
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen kom. juz byl do 11 wiec nie wiem co to za nowosc.. A wg nie powiino sie pisac w temacie: ''Najlepszy komentarz do PES 12!'' poniewaz mamy swoje od pesleague i je powinnismy reklamowac... Jak dla mnie ten od koozile i teraz krissa byl i bd najlepszy...

--- Koniec cytatu ---
Reklamuje ten, ktory jest rzeczywiscie najlepszy, bo co z tego, ze mamy polski komentarz skoro tam jest masa bledow?? No i co z tego, ze byl do 11 ??? Czy ja gdzies napisalem "Nowość"? Nikt ci nie kaze na nim grac dla mnie mozesz grac nawet bez komentarza

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze komentarz jest tak zrobiony, ze komentuje 2 z fify i 1 z oryg pesa, i nie ma tak ,ze sie wchrzania "nieproszony" jak to jest np u krissa czy bylo u kozilee(bez obrazy dla tworcow tych komentarzy)Reklamuje ten, ktory jest rzeczywiscie najlepszy, bo co z tego, ze mamy polski komentarz skoro tam jest masa bledow?? No i co z tego, ze byl do 11 ??? Czy ja gdzies napisalem "Nowość"? Nikt ci nie kaze na nim grac dla mnie mozesz grac nawet bez komentarza

--- Koniec cytatu ---
Jeśli ma trzech komentować no to sory, nie wiedziałem. Ale jak grałem to jestem na 99% pewien ze czwórka komentowała.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze komentarz jest tak zrobiony, ze komentuje 2 z fify i 1 z oryg pesa, i nie ma tak ,ze sie wchrzania "nieproszony" jak to jest np u krissa czy bylo u kozilee(bez obrazy dla tworcow tych komentarzy)Reklamuje ten, ktory jest rzeczywiscie najlepszy, bo co z tego, ze mamy polski komentarz skoro tam jest masa bledow?? No i co z tego, ze byl do 11 ??? Czy ja gdzies napisalem "Nowość"? Nikt ci nie kaze na nim grac dla mnie mozesz grac nawet bez komentarza

--- Koniec cytatu ---
Ja wiem ze nikt mi nie kaze :D :D :D ;) Tylko jeżeli ten kom. jest dla Cb najlepszy to zachowaj to dla siebie, bo co w takim razie kriss musi dodac do tematu :"Najlepszy!" bo taki jest dla mnie i wielu innych... No o to mi chodziło i o to tez ze jest od nas by peslaegue - bez spiny... :D :D :D ;) ;) ;)
aA w ogole to kriss poprawia swoj kom. wiec moze nie bd wchrzaniania się :D :D :D ;)

Radeqq81:
Pokaz mi komentarz jak to okreslasz "by pesleague"..bo o ile wiem to komentarz jest "by kriss12"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej