Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

FIFA 12 Commentary For PES 2012-Finalna wersja wydana!

<< < (5/9) > >>

Artur 7:
by by by tu juz widze to sie zrobilo dla ludzi naj naj naj ::) ::) ::) a wiesz co czm nasze spolszczenie na stronie glownej jest ''zachecane'' jako BY pesleague a w naszym watku nic o tym nie pisze...??? bo pawlodar, ja i kriss jestesmy ''stąd'' i mozna powiedziec ze wszyscy działamy dla dobra strony... A Ty tez troche dziwnie z tym wyskoczyłeś tu cytuje:
--- Cytuj ---jest rzeczywiscie najlepszy
--- Koniec cytatu ---
a na jakiej podstawie to oceniasz bo oficjalnego glosowania  jakos nie widzialem???!!! Mimo iz prze-konwertowany kom. z FIFy ma bledy to dla mnie jest naj i co w takim razie ??? ??? ???

Nie mam zamiaru sie klocic o takie gowno... ;) GRAJCIE NA CZYM CHCECIE!!! PRZEPRASZAM!!!

MichW:
Panowie. Spokojnie. Dobrze, że mamy wybór, więc nie kłóćmy się o takie pierdoły ;)

pawlodar_10:
To, że jest najlepszy to twoja subiektywna ocena. Dla mnie nie jest najlepszy. Wolę grać na polskim.

kubix718:
Nie chciałem pobierać za względu na komentatorów z pesa i miałem czekać na bardziej dopracowany od merdiso ale poszperałem i dowiedziałem się, że ten steven pracuje właśnie z merdiso i napisał na jednym z forum że mają zamiar w update-tach usunąć orginalny komentarz z pes i dodać nowe kwestie. Dla potwierdzenia:

--- Cytuj ---I will continue to fix, remove pes commentary and add new callnames. Please respect my work and Merdiso. Keep adf from me

--- Koniec cytatu ---
tłumaczenie

--- Cytuj ---Będę kontynuował to naprawić, usunąć stopą komentarz i dodać nowe callnames. Proszę szanować moją pracę i Merdiso. Przechowywać ADF ode mnie

--- Koniec cytatu ---
To zmienia postać rzeczy ;D

Osirian.:
Ja już przetestowałem komentarz i mogę go spokojnie polecić. Bardzo dobrze i starannie wykonany. Wszystkie kwestie są dobrze dobrane ( po 3 zagranych meczach ). Jak wiadomo dużo nazwisk wymawia komentator z oryginalnego PES'a, ale to nie przeszkadza tak bardzo w graniu - przynajmniej mi.  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej