Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

FIFA 12 Commentary For PES 2012-Finalna wersja wydana!

<< < (6/9) > >>

Radeqq81:
Przynajmniej jedna ocena po przetestowaniu, a nie po filmiku...Co do tych westii oryg koment to jest to bardzo dobre moim zdaniem bo wyglada to tak jakby na stanowisku siedzialo 3 komentatorow i praktycznie wcale sie na siebie nie nakladaja mowia na zmiane i z sensem

pawlodar_10:

--- Cytuj ---Będę kontynuował to naprawić, usunąć stopą komentarz i dodać nowe callnames. Proszę szanować moją pracę i Merdiso. Przechowywać ADF ode mnie
--- Koniec cytatu ---

No tak, to zdecydowanie zmienia postać rzeczy.

Komentarz rzeczywiście teraz po rozegraniu kilku spotkań wydaje się być bardzo dobry, ale jednak zostaje przy polskim. Mecz przy Szpaku to jest to :)

kubix718:
Może będę upierdliwy ale na początku nie przedstawieni zostali komentatorzy z pesa. Do tego kolesie z fify nie mówią bez pośrednio do tych z pesa  i to trochę dziwnie "wygląda" ale to jest praktycznie nie do naprawienia. Ale czepiam się. Jeszcze 5 minut i ocenię "na żywo"

mateuszcwks:
Jak dla mnie to ten komentarz jest najlepszy :) te od nas z pesleague tez są dobre :) ale na oryginalnym się grać nie da.

pawlik010:
mam proźbę wrzucił by ktoś plik z orginalnymi nazwiskami komenarzy po pobierałem szpakowskiego i szaranowicza a teraz gram na tym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej