Dział Ogólny > PES 2012
Nowe DLC i patch 1.06 (+nodvd) juz dostępne!
FCRealMadrid:
Napiszcie jakie sa wasze odczucia w grywalnosci na patchu 1.6,bo niewiem czy ta moja zlosc jest spowodowana brakiem umiejetnosci gry w pes12, a jestem z PES okolo (10 lat),czy to nie tylko mi zepsul ten patch rozgrywke i tak naprawde nieoplaca sie grac na tym patchu bo to jeden wielki niewypal,totalna sciema brak profesionalizmu olewanie graczy wciskanie im byle czego.Wgralem tego patcha bo chce byc na bierzonco,kto by pomyslal ze to sie bedzie wiazac z takimi nerwami,polecam pisac o tym patchu opinie ,niech ludzie wiedza ze w tych czasach gracz tez czegos oczekuje za zainwestowana kase w gre.Nie dajmy se wcisnac byleczego,szczescie ze sa fani PES12 ktorzy robia poprawki,bo pes niemial by takiej grywalnosci gdyby nie fakt ze polowa roboty przy grze to checi i ambicje graczy ktorzy sami tworza dodatki,moim zdaniem producent PES12 to jakies bonusy dla tych ludzi powinien np :dla tych wszystkich chlopakow co maja duzy w klad w grywalnosc gry udostepniajac do przegrania swoje bardzo dobre prace(poprawki,mody itp),wszyscy oni powinni pesa 13 za free dostac lub cos wym stylu,bo to szczyt wszystkiego ze niedosc ze potencialny gracz kupuje produkt inwestuje kase to jeszcze musi myslec jak by tu poprawic ten produkt by dalo sie wmiare z niego korzystac,a producent z wielka lacha udostepnia zadko jakis dodatek ktory pogarsza jakosc produktu przez co kupujacy jak by niebylo jest chodzacym niepowiem czym bo to sie mnie tez tyczym.Uff ale sie upisalem jesli kogos obrazilem to przepraszam ale normalnie myslalem ze mi zylka strzeli jak pogralem na tym patchu1.6 ,zawiodlem sie maxymalnie,licze ze ci wszyscy podobnie wkurzeni znajda w moich slowach jakas prawde i napisza POPIERAM,bo wydaje mi sie ze ktos powinien za to beknac,prosze nie usuwajcie mojego komentarza zobaczymy ile ludzi jest za,i sie okarze ile warty jest ten patch,nie moze byc tak ze to ciagle gracze benda poprawiac gre a producent bedzie cochwile wypuszczal jakies byle co. No i to by bylo na tyle ,koniec mojego beczenia,lece i pozdrawiam wszystkich graczy ,panowie musimy byc wytrwali bo jak oni nam takie patche serwuja to ja juz widze tego pesa 13 ,strach pomyslec,narka.i..piwko dla wszystkich na nerwy....czesc.. ;)
ReveAnge:
Ale może jakieś konkrety na temat samego patcha. Jak dla mnie to teraz bramkarze są totalnie zniszczeni, kompletnie bezużyteczni niemal prz każdym strzale z dystansu. Jest to tym bardziej wkurzające że poprawili ich zachowanie, tzn. ich interwencje są bardziej realistyczne, częściej przy wyjściach do górnych piłek piąstkują zamiast próbować łapać, przy wyjściach w sytuacjach 1 na 1 bronią nogami. Niestety te poprawki na nic się zdały skoro większość strzałów z dystansu oznacza bramkę. Defensywa gra bardzo słabo, teraz w każdym meczu tracę 3-4 bramki, wcześniej się to zdarzało sporadycznie. 90% bramek tracę po skrypcie - górna piłka na dobieg, obrońca biegnie obok napastnika nic nie robiąc, strzał z 20 metrów i bramka. Wyniki 4-3, 4-2 to teraz norma, nawet o wiele słabsze drużyny strzelają mi bez wysiłku po 3 bramki. Konami stosuje dziwną strategię - niby poprawiają sporo rzeczy ale w tym wszystkim niszczą jakiś kluczowy dla rozgrywki element a to powoduje że wszelkie poprawki stają się nic nie warte.
kosioraldo:
:o czytając te komentarze nie wiem co powiedzieć... <lol2> patch 1.06 to jedyny patch na którym, chce mi się grać w tą grę, ponieważ wreszcie da się w to grać.. nie rozumiem opinii niektórych graczy. Albo to są jakieś amatorzy, którym poprzez wzrost poziomu inteligencji zawodników jest bardzo ciężko grać, albo sam nie wiem co... jedyny Patch na którym pes 12 mi sie podoba, przypomina gameplay z dema nr 1 , na którym spędziłem wiele czasu :)
keny02:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE:o czytając te komentarze nie wiem co powiedzieć... <lol2> patch 1.06 to jedyny patch na którym, chce mi się grać w tą grę, ponieważ wreszcie da się w to grać.. nie rozumiem opinii niektórych graczy. Albo to są jakieś amatorzy, którym poprzez wzrost poziomu inteligencji zawodników jest bardzo ciężko grać, albo sam nie wiem co... jedyny Patch na którym pes 12 mi sie podoba, przypomina gameplay z dema nr 1 , na którym spędziłem wiele czasu :)
--- Koniec cytatu ---
dokładnie teraz gra stała się taka bardziej taktyczna dużo lepiej mi się gra
longfly:
ja czekam na niedziele az wyjdzie update qpespacz na ktorym gram to sam dorzuce opinie na temat pacza 1.06
Nawigacja
[#] Następna strona