Autor Wątek: Reprezentacja Squadra Azzurra by pasztelan  (Przeczytany 28025 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
Odp: Reprezentacja Squadra Azzurra by pasztelan
« Odpowiedź #100 dnia: Lipiec 03, 2012, 15:33:35 »
ależ mecz! co za emocje!  :D
Kapitalne widowisko, emocje do samego końca. To był najlepszy finał Mistrzostw Europy z pewnością. Szkoda, że nie zdarzyło się tak w niedzielę. Balotelli dał wam nadzieję, strzelił dwie bramki, doprowadzając do wyrównania. Brawo Italia.

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #101 dnia: Lipiec 03, 2012, 17:01:49 »
Co za widowisko, sześć bramek w finale to coś niesamowitego. Pierwsze cztery gole padły w niespodziewanie szybkim tempie, ogromna gra nerwów. Dobrze, że nawet przy stanie 1:3 Włosi potrafili się podnieść i doprowadzić do wyrównania, a w konsekwencji dogrywki i rzutów karnych. Konkurs jedenastek to czysta loteria, pogratulować strzelcom, że utrzymywali nerwy na wodzy i ogromny szacunek dla Buffona - dwa wybronione karne to nie lada wyczyn.

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #102 dnia: Lipiec 03, 2012, 20:46:41 »
Mam dla was mały "konkurs". Nie wiem kogo wystawić na eliminacje, więc podajcie mi nazwiska 5 piłkarzy których byście widzieli w kadrze, a którzy nie zostali powołani na moje EURO. W kwalifikacje na pewno chociaż raz kogoś powołam. Dla przypomnienia - kadra:

1. Gianluigi Buffon
2. Christian Maggio
3. Giorgio Chielini
4. Federico Balzaretti
5. Ignazio Abate
6. Thiago Motta
7. Giampaolo Pazzini
8. Claudio Marchisio
9. Antonio Candreva
10. Sebastian Giovinco
11. Antonio Di Natale
12. Salvatore Sirigu
13. Davide Astori
14. Ricardo Montolivo
15. Andrea Barzagli
16. Daniele De Rossi
17. Emiliano Viviano
18. Alberto Aquilani
19. Leonardo Bonucci
20. Mario Balotelli
21. Andrea Pirlo
22. Antonio Nocerino
23. Andrea Ranocchia

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #103 dnia: Lipiec 03, 2012, 20:54:49 »
Ja się kurde pytam kto dał karnego strzelać Martinezowi. ! :D :D Nie no gratulacje za zdobycie mistrzostwa Europy. Kibice Italii długo czekali na ten tytuł i wreszcie mogą odetchnąć z ulgą i zacząć świętować. Emocje na prawdę były niesamowite. Jakbym oglądał taki mecz w tv to by mi serce siadło ;D

Co do twojego konkursu to ja w kadrze widział bym przede wszystkim - Buffona , od kilku lat pewny punkt reprezentacji. Potem Pirlo - świetny pomocnik , zaliczył także dobre euro. :) Mario - tu chyba nie trzeba nic opowiadać . :D Balzaretti - Dobry , lewy obrońca  który nie wiem jak to możliwe ale spodobał mi się. Pod względem gry ofensywnym oczywiście ! :D co do ostatniego to może Di Natale. Nie chciałbym zobaczyć Viviano, Nocerino , Astoriego , Maggio oraz Marchisio. ;P

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Lipiec 03, 2012, 20:57:46 »
Przemek chodziło mi o piłkarzy którzy nie zostali powołani. Np. Ogbonna, De Sanctis, Diamanti itp.

Offline Przemek112

• Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #105 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:01:25 »
Aaaa , to przepraszam ale źle zrozumiałem twoją wcześniejszą wypowiedź. ;) Hmmmm... co to tych graczy to nie mam głowy. Choć wiesz. Diamanti zasługuje na powołanie ? Nie wiem do końca czy zagrał dobre spotkania by grać dla kadry. W tym aspekcie raczej nie pomogę bo nie myślę na razie. :D

Offline madridista1400

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 26.10.2011r.
« Odpowiedź #106 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:07:10 »
wybieraj:
Cassano
Poli
Acquafresca
Gilardino
S. Pepe
Quagliarella
De Ceglie
Pisano
Borini
Okaka Ochuka
Borriello
Osvaldo (tak to już Włoch)
Diamanti

*tych pieciu

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
« Odpowiedź #107 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:45:52 »
Niesamowite emocje w finale Euro, po szybko strzelonej przez was bramce straciliście aż trzy i byliście w fatalnej sytuacji ale dzięki geniuszowi Super Mario doprowadziliście do dogrywki a w ostateczności do karnych w których pokonaliście Hiszpanów i zapewniliście sobie tytuł mistrzowski.

Redboy1993

• Gość
« Odpowiedź #108 dnia: Lipiec 03, 2012, 21:53:36 »
Takie mecze lubię. Wosi na początku byli w Niebie, by spaść do Piekła i wrócić. W drugiej połowie Balotelli uratował Włochom tyłek. Dobrze, że pod koniec dogrywki odgwizdali Sergio Ramosowi spalonego. Ale jaja z tymi karnymi. Tyle pudeł w późniejszych seriach. Szczęście uśmiechnęło się do Italii :)

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #109 dnia: Lipiec 04, 2012, 10:08:17 »
Simone Pepe, Diamanti, Quagiarella, Ogbonna i to by było na tyle.
finał świetny. prowadziliście, aby potem dostać trzy bramki. ale w końcówce pokazał sie Balotelli, i geniusz strzelił nam 2 gole. dogrywka nic nie przyniosła, wszyscy raczej dentkowali :D karne to loteria i dobrze, że udało ci sie w nich zwyciężyć.

Offline leni55

• Amator
  • *
  • Na forum od: 03.01.2012r.
« Odpowiedź #110 dnia: Lipiec 04, 2012, 10:39:55 »
Co za finał! Ale emocje ale walka. Piękne to było, ta cała pogoń. Jak było 3-1 to myślałem, że skończy się na 5,6 w plecy a tutaj Balotelli show.
Juskowiak zmieniłby kwestię :D Karne też miały niezły przebieg, układały się cały czas dla Was.

Zambrotta, Borriello, Camoranesi  :P, Ogbonna i Diamanti

"Jeśli nie możecie podjąć decyzji w swoim życiu, jesteście cholernym
zagrożeniem. Wasze miejsce jest w Parlamencie!"

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Lipiec 04, 2012, 12:41:16 »
Podsumowanie EURO - wyboista droga do Brazylii

EURO miało się zakończyć dla Italii po ćwierćfinałach. Jednak ekipa Cesare Prandelliego w wielkim stylu wgrała turniej. A zaczęło się tak źle... Dokładniej zaczęło się do sromotnego lania od Hiszpanii. Wtedy tercet Muniain - Silva - Llorente owocował, ale tylko w fazie grupowej. 3:0 w plecy, mimo iż w pierwszej połowie byliśmy drużyną lepszą. W meczu z Chorwatami odzyskaliśmy to, co nam los odebrał. Graliśmy fatalnie, ale wygraliśmy aż 3:1. Bramki strzelili Di Natale, Thiago Motta i Abate (co ciekawe żaden z nich nie zagrał od pierwszej "11" w meczu finałowym z Espaną). Bramkę honorową strzelił Eduardo. Mając już tak naprawdę pewny awans, przystępowaliśmy do meczu z drużyną z kraju z "Zielonej wyspy" w rezerwowym składzie (Viviano, Candreva, Astori). Zremisowaliśmy, ale nam to dało awans z grupy z drugiego miejsca, mając tylko 4 punkty. W ćwierćfinale odzyskaliśmy wigor. Gładkie 4:0 nad pierwszą w grupie D Szwecją dało nam nadzieję nawet na mistrzostwo. Tercet Pirlo, Di Natale, Balotelli stawał się coraz lepszy i lepszy. W półfinale czekali już Germanie. Była o wymiana ciosów: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2. Niemcy nie zdołali doprowadzić do remisu i musieli się zadowolić brązowym krążkiem. Dwie bramki strzelił Christian Maggio, który dzięki temu załapał się do "11" turnieju, mimo iż rozegrał mniej meczów niż Ignazio Abate. W finale czekali ponownie Hiszpanie. Graliśmy defensywnie, ale to my objeliśmy pierwsi prowadzenie. Bramkę strzelił Marchisio, który miał już 2 ważne bramki na tym turnieju, dzięki czemu, tak jak Maggio, załapał się do "11" EURO. Jednak Hiszpanie się tak wkurzyli, że odpowiedzieli aż 3 trafieniami, co można było nazwać odebraniem skrzydeł. Jednak błysk Super Mario: najpierw w doliczonym czasie gry pierwszej połowy i później w 81 minucie dał Włochom dogrywkę. Dramat Ramosa, który był na minimalnym spalonym przy bramce i rzuty karne. Tam nie trafił Marchisio, ale i tak to dało tytuł Italii, w której Gianluigi Buffon obronił 2 karne. I dramat Martineza, który fatalnie przestrzelił. Ale taka jest piłka. Hiszpanie nie zdołali obronić tytułu, ale to nieistotne, bo to my im to odebraliśmy!

Nie dawno skończyło się EURO, a my już o eliminacjach do następnego turnieju. Włosi będą na pewno stawiani w grupie faworytów do Mistrzostwa. Jeżeli myślicie, że Cesare Prandelli zostanie przy swoim i będzie stawiać na sprawdzonych piłkarzy, to jesteście w błędzie. Cassano, Poli, Acquafresca, Pepe, De Ceglie, Borini, Okaka Ochuka, Osvaldo, Diamanti, Bocchetti, Cigarini, Destro, Giaccherini, Schelotto, Veratti (niestety muszę go zrobić), Rossi, Matri, Palombo, Cassani, Osvaldo, Gamberini, Criscito, Ogbonna, Marchetti, Pisano, Gastaldello - te nazwiska powinniśmy choć raz zobaczyć w Eliminacjach. Tam czeka nas ciężka przeprawa - ciężki dla każdego gang Olsena, Czesi z trenerem Bilkiem, Bułgarzy, starzy, ale jarzy, Finlandia chyba najlepsza z 5 koszyka i Walijczycy- drużyna z Bale'em, Ramsey'em, Bellamy'm, Hennesey'em, Collins'em - według FIFY gorsza o Wysp Owczych ( :o). Ciężka grupa, można powiedzieć, że jest to grupa śmierci. O podsumowanie grup poprosiliśmy Dariusza Szpakowskiego:

Grupa A: Chorwacja, Serbia, Belgia, Szkocja, Macedonia, Malta
Grupa B: Włochy, Dania, Czechy, Bułgaria, Finlandia, Walia
Grupa C: Niemcy, Szwecja, Irlandia, Austria, Wyspy Owcze, Kazachstan
Grupa D: Holandia, Turcja, Węgry, Rumunia, Estonia, Andora
Grupa E: Norwegia, Słowenia, Szwajcaria, Albania, Cypr, Islandia
Grupa F: Portugalia, Rosja, Izrael, Irlandia Północna, Azerbejdżan, Luksemburg
Grupa G: Grecja, Słowacja, Bośnia i Hercegowina, Litwa, Łotwa, Liechtenstein
Grupa H: Anglia, Czarnogóra, Ukraina, Polska, Mołdawia, San Marino
Grupa I:  Hiszpania, Francja, Białoruś, Gruzja, Armenia

Grupa A: Ciekawa grupa. Szanse na awans mają właściwie 4 drużyny: Chorwaci, Serbowie, Belgowie i Szkoci. Cięzko tu wskazać faworyta, ale Chorwacja jest według mnie pewniakiem. Do baraży deleguję mocnych Belgów:
        1 miejsce: Chorwacja (A)
        2 miejsce: Belgia

Grupa B: Tak samo, ale z jednym haczykiem: mistrzowie Europy Włosi wyjdą bez problemów. W barażach zagrają według mnie Duńczycy, z mocną młodzieżówką. Czesi niestety nie awansują, ale mają jednak wymówkę:
        1 miejsce: Włochy (A)
        2 miejsce: Dania (A)

Grupa C: Też ciekawa. Szanse na awans mają właściwie 3 drużyny: Niemcy, Szwecja i Irlandia. Niemcy pewnie wyjdą z grupy, a Szwedzi raczej się uporają z głośnymi kibicami Irlandii:
        1 miejsce: Niemcy (A)
        2 miejsce: Szwecja

Grupa D: Tu raczej wszystko ułożone. Holendrzy z małymi problemami wychodzą z grupy, a do baraży Turcy. Plany mają im pokrzyżować waleczni Węgrzy i już nie tacy dobrzy Rumuni:
        1 miejsce: Holandia (A)
        2 miejsce: Turcja

Grupa E: Grupa marzeń. Gdyby zamiast Norwegii byli by tu powiedzmy Portugalczycy było y lepiej. Rozlosowanie Norwegii z 1 koszyka jest czymś baardzo głupim. Norwegowie według mnie nie załapią się nawet do baraży, co tylko oznacza potęgę FIFY:
        1 miejsce: Szwajcaria (A)
        2 miejsce: Słowenia

Grupa F: Między Portugalią i Rosją a resztą stawki dzieli przepaść. Według mnie, tak jak w 3 ostatnich kwalifikacji do wielkich turniejów, dopiero drugie miejsce zajmą piłkarze z półwyspu Iberyjskiego. Sborna może nawet różnicą bramek pokona Portugalię:
        1 miejsce: Rosja (A)
        2 miejsce: Portugalia (A)

Grupa G: Dosyć dziwna grupa, chyba oprócz grupy E najsłabsza. Grecy wyjdą z grupy bez problemowo, natomiast o baraże będą się bić Bośniacy ze Słowakami. I wyjdą z tego zwycięsko Bałkanie:
        1 miejsce: Grecja (A)
        2 miejsce: Bośnia i Hercegowina

Grupa H: Nasa grup. Wieżę w 'Biało-czerwonych" i myślę, że nasze Orzełki zagrają w barażach i z nich wyjdą. Ukraina i Czarnogóra to ciężcy przeciwnicy, ale damy radę. Do boju Orły, do boju!
        1 miejsce: Anglia (A)
        2 miejsce: Polska (A)

Grupa I: To że Francja była losowana a 2 koszyka to debilizm. Razem z Hiszpanią będą się bić o pierwszą pozycję, jednak pojedynek między nimi może nic nie przeważyć, bo o losy grupy będą pisać Białorusini:
        1 miejsce: Hiszpania (A)
        2 miejsce: Francja (A)

Podsumowanie EURO:

Piłkarz Turnieju: Mario Balotelli: Dwie bramki wbite Hiszpanom i jedna ze Szwedami - marny dorobek jak na piłkarza turnieju, ale przecież to on dał Włochom mistrzostwo Europy. To on popisywał się trickami i zwodami. Dał nam dodatkowy smaczek do tego turnieju:

Złoty But: Andres Iniesta: 5 bramek to bardzo dużo. Strzelił hat-tricka Portugalczykom i gdyby nie fakt, że to Włosi zdobyli tytuł, byłby na pewno najlepszym piłkarzem turnieju. A tak musi się zadowolić Złotym Butem i może ten turniej zaliczy do udanych, mimo, iż reszta kolegów nie może tego powiedzieć

Jedenastka turnieju:

Bramkarz: Iker Casillas: Nie Buffon, a to dlatego, iż Włoch puścił więcej bramek. Niezawodny, po raz 3 z rzędu w jedenastce turnieju na wielkim turnieju. Bardzo pewny w interwencjach, w żadnej z bramek puszczonych nie miał szans na obronienie strzału. Pewny punkt reprezentacji La Furja Roja

Lewy obrońca: Philip Lahm: Tak jak w przypadku Casillasa prawie zawsze w jedenastkach turniejów. Pewny punkt drużyny Niemieckiej, strzelił nawet bramkę w spotkaniu z Danią, gdyby nie to, w jedenastce turnieju byłby najprawdopodobniej Jordi Alba. Bardzo dobry ofensywny lewy obrońca, który też nie zaniedbuje defensywy

Środkowi obrońcy: Giorgio Chielini, Sergio Ramos: Dwaj mocni piłkarze. Ramos gra na środku z konieczności, bo kontuzji doznał Carles Puyol. Przez Castrol Edge został mianowany nawet zawodnikiem turnieju, ale piłkarzy do takich właśnie kryteriów deleguje UEFA. Chielini to prawdziwa skała - dawał spokój formacjo obronnej, gdy ta grała z Astorim czy Ranocchią w obronie. Bardzo pewni w interwencjach, Ramos mógł nawet strzelić bramkę w finale, ale był na minimalnym spalonym. Chielini nie pokazywał się w ofensywie, ale od czego jest środkowy obrońca, prawda...

Prawy Obrońca: Christian Maggio: Tylko dlatego iż wbił dwie bramki Niemcom. On sam był zaskoczony, bo jak sam powiedział: - Mianowanie mnie do jedenastki turnieju jest czymś dziwnym. Aczkolwiek to jest dla mnie miłe zaskoczenie. Jak już, to powinien być tu jako prawy pomocnik bo gram baardzo ofensywnie - to powiedział Maggio. Mimo iż się cieszymy, to też dziwimy, bo jego udział w półfinale ogólnie był sensacją...

Defensywni pomocnicy: Andrea Pirlo i Claudio Marchisio: Pirlo to profesor. Dyro całej drugiej linii. gdy inni szli do ataków, on zaczynał akcję, i dokładnie podawał. Mózg ekipy Squadra Azzurra musi być w jedenastce turnieju, choć bramek dużo nie nastrzelał: tylko dwie. Ale asyst miał 3 więc trudno się dziwić mianowaniem Pirlo do drużyny marzeń. I mi ktoś powie, że lepszy był Xavi... Natomiast Marchisio strzelił bramkę decydującą o awansie Włoch do finału EURO i pierwszą bramkę w finale EURO z Hiszpanią. Także odkrycie turnieju

Lewy pomocnik: Andres Iniesta: Niespodziewany król strzelców turnieju, 6 trafieniami musi znaleźć się w ekipie gwiazd. Najlepszy z Hiszpanów na tych mistrzostwach, potrafił wprowadzić spokój, opanowanie i pewność siebie. Hat-trick w półfinale z Portugalią to zaszczyt i myślę, że każdy chciałby być na jego miejscu. Lewy pomocnik w reprezentacji La Furja Roja, ale w Barcelonie gra jako ofensywny/środkowy pomocnik. Bez niego i Hiszpania i Barcelona by nie istniała

Ofensywny pomocnik: Mesut Ozil: Król asyst musiał się znaleźć w ekipie gwiazd, trudno by znaleźć lepszego zawodnika na tę pozycję, no może Xavi, ale on nie był na tym turnieju sobą.  Bardzo pewny punkt drużyny Niemiec, 4 asysty i jeden gol mówi sam za siebie. Ale tego nauczył go sam Jose Mourinho, który z tego Niemca z tureckimi korzeniami zrobił prawdziwą gwiazdę i dyrygenta drużyny. Zdecydowanie zasłużył na nominacje do ekipy gwiazd

Prawy pomocnik: Cristiano Ronaldo: To on ciągnął Portugalię do półfinału, strzelił 4 bramki i popisywał się supcio trickami w meczu z Polską. Na nasze nieszczęście był w pełni formy i wbił naszym 2 bramki. Gra jako Lewy pomocnik, ale gra tam Iniesta, który przynajmniej na tym turnieju jest lepszy od Portugalczyka, więc został przestawiony na prawą flankę. W końcu na wielkim turnieju błyszczał i może spokojnie rozmawiać o Złotek Piłce

Środkowy Napastnik: Mario Balotelli: Dwie bramki wbite Hiszpanom i jedna ze Szwedami - marny dorobek jak na piłkarza turnieju, ale przecież to on dał Włochom mistrzostwo Europy. To on popisywał się trickami i zwodami. Był w pełni formy w najważniejszym momencie. Razem z Antonio Di Natale tworzył zabójczy duet. Dał nam dodatkowy smaczek do tego turnieju
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2012, 13:00:51 wysłana przez pasztelan »

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
« Odpowiedź #112 dnia: Lipiec 04, 2012, 13:15:24 »
Wczoraj sobie patrzę na el do Mundialu i CO JA PACZE?! Norwegia z pierwszego koszyka. Oni chyba nie grali 12 lat na jakimś wielkim turnieju, a tu 1 koszyk. Ciekawe za co ?  ::)
Teraz dopiero zauważyłem w tekście, że Walia jest niżej od Wysp Owczych. Ten ranking bardzo odzwierciedla poziom danego zespołu...
Wam się trafiła grupa śmierci. Z pewnością będzie ciężko, ale powinniście sobie poradzić. Ciekawie zapowiada się walka o drugie miejsce. Ja też bym postawił na Duńczyków, tak jak Szpakowski. Balotelli strzelił 3 gole, ale te dwa ostatnie były dla was jak tlen. One dały wam drugie życie w finale. Po karnym pokonaliście La Furie Roja, a Super Mario był waszym bohaterem. Iniesta popisał się umiejętnościami strzeleckimi podczas Euro. Strzelił nawet hattricka, a napastnikiem nie jest. Sporo jest reprezentantów Włochów w "11" turnieju, ale zasłużyli oni sobie na to.

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #113 dnia: Lipiec 05, 2012, 15:29:12 »
Mam do was pytanie: jakie drużyny byście chcieli na MŚ 2014? Obojętnie ile, max 32. Bo nie wiem kogo dać do mistrzostw. Dla przypomnienia drużyny które powinny grać:

- Brazylia
- 13 drużyn z Europy
- 4/5 drużyn z Ameryki Płd.
- 3/4 drużyny z Ameryki Płn.
- 4/5 drużyn z Azji
- 0/1 drużyn z Oceanii
- 5 drużyn z Afryki

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #114 dnia: Lipiec 05, 2012, 16:43:21 »
Bardzo dużo pracy przy tekstach, no i są tego owoce - naprawdę dobre podsumowanie, masa informacji i prawidłowe wnioski. Co do MŚ 2014 na pewno chcę zobaczyć tam Polskę (:D), Irlandię (nawet kosztem Szwedów), Argentynę, Hiszpanie (raczej pewniak) no i... Włochów! :)

Offline kopson

• Junior
  • *
  • Na forum od: 23.06.2012r.
  • Curva Nord
« Odpowiedź #115 dnia: Lipiec 05, 2012, 17:58:37 »
Według mnie najsilniejsze ekipy byłyby to :

- Brazylia
- Hiszpania, Anglia, Włochy, Holandia, Niemcy, Portugalia, Turcja, Serbia, Dania, Szwecja, Rosja, Bośnia i Hercegowina, oraz Czarnogóra(jeśli wolisz z naszej grupy, to Polska :D)
- Chile, Urugwaj, Argentyna, Kolumbia, Ekwador
- Stany Zjednoczone, Meksyk, Panama, Honduras
- Korea Południowa, Japonia, Australia, Iran
- Nigeria, Egipt, Senegal, Kamerun, Tunezja/WKS

Offline Przemek112

• Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #116 dnia: Lipiec 06, 2012, 00:51:21 »
Podsumowanie Euro mi się podoba. Widać ,że się napracowałeś. Euro było w waszym wykonaniu wspaniałe, pod względem sukcesu no i samej gry. Jednak teraz przychodzi czas na Mundial.. Eliminacje i te sprawy same się nie załatwią. Musicie kiedyś postarać się o MŚ albo jeśli będzie się możliwe o EU w swoim kraju. :)

- Brazylia
- Anglia , Hiszpania , Portugalia , Włochy , Niemcy , Polska < :D >, Rosja , Szwecja , Irlandia , Chorwacja, Turcja , Francja i Holandia.
- Kolumbia , Chile, Urugwaj, , Paragwaj , Argentyna
- USA, Meksyk, Kanada i Kostaryka
- Australia , Korea Południowa, Japonia, Australia, Iran
- Wybrzeże Kości słoniowej , Ghana , Nigeria , Egipt i RPA.

Offline adm.de.ap

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2012r.
  • I ♥ FCB
« Odpowiedź #117 dnia: Lipiec 09, 2012, 12:19:46 »
Grupę masz bardzo łatwą, jeżeli nie będzie 1 miejsca, to będzie duże zaskoczenie, zwłaszcza po wygraniu EURO. Fajna kariera, przyjemnie się czyta. Jak czas pozwoli, to będę wchodził tu :d
''Widzieliście kiedyś listonosza, który okazuje radość po tym, jak uda mu się dostarczyć list?'' - Balotelli zapytany dlaczego nie cieszy się po golu.

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
« Odpowiedź #118 dnia: Lipiec 09, 2012, 22:43:16 »
- Brazylia
- Chorwacja,Włochy, Dania, Niemcy, Irlandia, Holandia, Szwajcaria,Portugalia,Grecja,Anglia, Polska, Hiszpania, Francja,
- Argentyna, Urugwaj, Ekwador, Paragwaj
- USA, Meksyk, Kostaryka, Honduras,
- Japonia, Australia, Korea Płd., Arabia Saudyjska
- Nowa Zelandia
- WKS, Kamerun, Ghana, Egipt, Togo

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #118 dnia: Lipiec 09, 2012, 22:43:16 »