Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Jak zmienić kolor strojów ?

(1/2) > >>

PESmaker:
Jak zmienić Kolor Strojów mam białe a potrzebuje granatowe ? To moja ostatnia prośba ! pomoze ktoś ?!

buszmen9:
No właśnie jak ? wypowie się ktoś ?!

olmajti:
jak zrobiłeś stroje od podstaw to nie będzie problemu. jak chcesz edytować .png to już będzie bo musisz się bawić gradientami. jak masz .psd to prosty też sposób to kliknięcie 2 razy na warstwe, której kolor chcesz zmienić i wybrać z opcji wypełnienie kolorem (czy jakoś tak nie wiem bo używam anglojęzycznej wersji PS i zgaduje tłumaczenie).

buszmen9:
Tu masz zdjęcie jak u mnie to wygląda:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Napisz krok po kroku jak ten kolor zmienic.

olmajti:
to powinieneś najpier ogarnąć troche PS zanim się zabierzesz za robienie kitów.

masz na zakładce (jak sama nazwa wskazuje)warstwy. które w 'folderach'(grupa) są pogrupowane na elementy  z których się składają na każdą część stroju. klikając oko przy grupie ukrywasz ją i przez to będziesz wiedział za co dana grupa jest odpowiedzialna. klikając trójkąt skierowany w prawo rozwiniesz grupe. pokażą ci się elementy składowe. będziesz teraz musiał odszukać warstwe odpowiedzialną za kolor np koszulki i zmienić jej kolor. jak zmieniać kolor już pisałem więc nie będe się powtarzał. jedyne co moge dodać to to że każdy nowy element najlepiej robić jako nową warstwe. przycisk dodawania nowych warstw znajdziesz na dole zakładki 'warstwy'

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej