Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Jak zmienić kolor strojów ?
Czuwajczyk1918:
Tyle, ze jak nakladasz nową warstwe wypełnioną kolorem na szycia, to szycia znikają, albo kolor jest prawie niewidoczny. ;/
buszmen9:
No dobra wielkie dzięki koloro działają tylko teraz, znowu problem mam białe getry a chce żeby były w paskach a nie tylko białe , wie ktoś jak zrobić ?
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo dobra wielkie dzięki koloro działają tylko teraz, znowu problem mam białe getry a chce żeby były w paskach a nie tylko białe , wie ktoś jak zrobić ?
--- Koniec cytatu ---
już ci wcześniej pisałem. OGARNIJ PHOTOSHOPA jak się chcesz bawić ze strojami. jak ty nie wiesz jak zrobić nie zwykle skomplikowany element jakim są paski na getrach to ręce opadają. nowa warstwa-->zaznaczenie kwadratowe-->wypełnij--> wybierasz kolor--> ustawiasz opcje mieszania. z góry zakładam że nie będziesz wiedział jakich opcji mieszania użyć. powiem że nie wiem. to zależy jaki kolor na jaki chcesz nałożyć. musisz kombinować... ale jeszcze raz powtarzam. chcesz robić kity. naucz się przynajmniej podstaw PS bo z takimi umiejętnościami daleko nie zajdziesz
i jeszcze jedno. nie śmieć na forum. nie zakładaj bezsensownych wątków tylko cierpliwie czekaj na odpowiedź. nie ma dyżurnego kitsmakera który będzie czekał aż jakiś newfag zada mu pytanie
buszmen9:
dzieki za krytyke jestem nowy dopiero się ucze , przydzadzą mi się takie porady krytyczne :D
Nawigacja